Lund Copenhagen øreringe

Lund Copenhagen har et udvalg i øreringe, i både sølv, guld, hvidguld og forgyldt. Øreringene som alle kender er selvfølgelig margueritten, blomsten som holder evigt ! Lund laver også lækre øreringe med sten, perler og også med farverige sten. Måske kender du også de skønne dagmar kors smykker ? Der er kommet de fineste ørehængere med dagmarkorset i både sølv og i forgyldt. Eller hvad med de fine sølv panzer creoler øreringe ? Der er massere at vælge imellem hos os.
Med sådan et udvalg kan det være svært at vælge, men har du brug for hjælp til det så skal du endelig bare skrive til os på [email protected]k eller ringe på 27 59 51 53. Kundeservice er på telefonen hver dag mellem 8 og 16.
Når du handler hos Guldsmed Fangels får du dine smykker fra en autoriseret dansk forhandler. Vi har selvfølgelig en fysisk butik i Aarup på vestfyn som er grundlagt i år 1900 og webshoppen i 2007, så går mange år tilbage og elsker og brænder for det vi gør. Vi sætter en ære i altid at have hurtig levering og for din sikkerhed er vi naturligvis også e-mærket og har nogle af de aller bedste anmeldelser på Trustpilot - dem er vi ret stolte af.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 57

Faldende orden
Side
pr. side

Om Lund Copenhagen øreringe:
Lund Copenhagen er særligt kendt for deres margueritter, som du selvfølgelig også kan få som øreringe i alle mulige størrelser og både som ørestikkere og ørehængere i sølv og forgyld og med hvide eller sorte blade. Udover margueritter kan du også finde både dagmarkors, livets træ, sølv ørehængere og creoler i 8 kt guld.

Det skal du tænke på, når du køber dine Lund Copenhagen øreringe:
Hvis du ønsker at dine øreringe skal holde sig smukke i mange år, så er det vigtigt, at du passer godt på dem. Det gør du ved at tage dem af når du sover og går i bad. Dette gælder uanset om det er et par ørehængere eller ørestikkere du vælger. Margueritterne er belagt med emalje, der er glas og derfor kan sprænge ved stød og slag. Pas derfor på med at tabe dine margueritsmykker på hårde overflader.

Det får du hos os:
Vi gør altid vores bedste for at yde så god en service som muligt, så det bliver en god oplevelse for begge parter. Vi prismatcher andre danske webshops og så forhåndler vi originale prudukter fra danske leverandører.
Skulle varen mod forventning ikke leve op til forventningen, har du altid 60 dages returret og er det til en gave, er vi med i en landsdækkende bytteservice, så du kan få byttet varen i hele landet. Vi pakker selvfølgelig også dit køb ind, hvis du ønsker det - det skriver du bare i kommentarfeltet.

Har du brug for hjælp?
Det kan godt være svært at vælge mellem de mange smukke smykker der er på markedet. Sidder du med et spørgsmål, eller har du brug for hjælp, så sidder vi altid klar til at hjælpe mig med købet af dit nye smykke. Du kan skrive til os på: [email protected] eller ring på 27595153.

Læs mere Læs mindre