Lund Copenhagen øreringe

Lund Copenhagen har et udvalg i øreringe, i både sølv, guld, hvidguld og forgyldt. Øreringene som alle kender er selvfølgelig margueritten, blomsten som holder evigt ! Lund laver også lækre øreringe med sten, perler og også med farverige sten. Måske kender du også de skønne dagmar kors smykker ? Der er kommet de fineste ørehængere med dagmarkorset i både sølv og i forgyldt. Eller hvad med de fine sølv panzer creoler øreringe ? Der er massere at vælge imellem hos os.
Med sådan et udvalg kan det være svært at vælge, men har du brug for hjælp til det så skal du endelig bare skrive til os på [email protected]k eller ringe på 27 59 51 53. Kundeservice er på telefonen hver dag mellem 8 og 16.
Når du handler hos Guldsmed Fangels får du dine smykker fra en autoriseret dansk forhandler. Vi har selvfølgelig en fysisk butik i Aarup på vestfyn som er grundlagt i år 1900 og webshoppen i 2007, så går mange år tilbage og elsker og brænder for det vi gør. Vi sætter en ære i altid at have hurtig levering og for din sikkerhed er vi naturligvis også e-mærket og har nogle af de aller bedste anmeldelser på Trustpilot - dem er vi ret stolte af.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 64

Faldende orden
Side
pr. side