Lund Copenhagen halskæder

Lund Copenhagen lavede de orginale margueritter, og det gør de stadig i dag. Mange af margueritterne kan købes løs uden kæde, hvis du selv har en og de laves i både sølv og i forgyldt.
De laver også de populære DAGMAR kors og de findes i både sølv, forgyldt og i rigtig guld ! Både i 8 og 14 karat og du kan naturligvis tilkøbe ægte guldkæder til, eller bruge en hvis du selv har.
Dagmar kors findes også med den fineste emalje og i det lækreste klare farver. Dagmar korset har i årevis være en utrolig populær barnedåbs og konfirmationsgave, og idag ser vi en trend, hvor man bærer flere kæder af gangen i både lange og korte kæder.
Fælles for alle halskæder, ja alle smykker, er at du aldrig må sove eller bade med dine smykker. Så holder de sig fine i årevis. Dyrker du sport er det selvfølgelig der, hvor du skal sørge for at få dine smykker af. Så passer du rigtig godt på dine fine ting.
Har du brug for råd og vejledning i brug af smykker, og måske til rensning af smykker, så ring endelig til os på alle hverdage fra 8-16 - på telefon 27 59 51 53. Så vil vi guide dig.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 89

Faldende orden
Side
pr. side

Om Lund Copenhagen halskæder:
Margueritten kommer i mange forskellige former og størrelser, og det gør den selvfølgelig også som halskæde. Nogle vedhæng kan købes løse mens andre kommer med tilhørende kæde. Der findes marguerit halskæder i både sølv og forgyldt sølv, og nogle laves med sort emalje i stedet for hvid. Udover margueritten laver Lund Copenhagen også dagmarkors og almindelige kors, som kommer i mange forskellige udgaver og størrelser. Det er en populær gave til barnedåben eller konfirmanden.

Det skal du tænke på, når du køber din Lund Copenhagen halskæde:
Margueritterne er belagt med emalje hvilket er glas. Det kan derfor sprænge ved hårde slag og stød. Hvis først emaljen går i stykker, kan den ikke laves igen. Pas derfor på med at tabe din marguerit halskæde på hårde overflader. Derudover bør du tage din halskæde af når du sover og bader, dette vil sikre at din halskæde holder sig pæn længe. Smykker bryder sig heller ikke og creme, parfume og hårlak, så lad det være det sidste du tager på, inden du går ud af døren.

Det får du hos os:
Altid originale produkter fra danske leverandører. Vi prismatcher andre danske webshops og giver dig gratis fragt til bakkeboks, og så får du altid 60 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb. Er varen til gave?
Vi er med i en landsdækkende bytteservice, så du kan få byttet varen hos en guldsmed nær dig.
Vi ønsker selvfølgelig at give vores kunder en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor bestræber vi os på at yde en god service og hjælpe dig på rette vej, hvis du skulle have brug for hjælp.

Har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig bag skærmen alle hverdage, så hvis du har et spørgsmål til din ordre, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan skrive til os på: [email protected] eller ring på 27595153.

Læs mere Læs mindre