Lund Copenhagen halskæder

Lund Copenhagen lavede de orginale margueritter, og det gør de stadig i dag. Mange af margueritterne kan købes løs uden kæde, hvis du selv har en og de laves i både sølv og i forgyldt.
De laver også de populære DAGMAR kors og de findes i både sølv, forgyldt og i rigtig guld ! Både i 8 og 14 karat og du kan naturligvis tilkøbe ægte guldkæder til, eller bruge en hvis du selv har.
Dagmar kors findes også med den fineste emalje og i det lækreste klare farver. Dagmar korset har i årevis være en utrolig populær barnedåbs og konfirmationsgave, og idag ser vi en trend, hvor man bærer flere kæder af gangen i både lange og korte kæder.
Fælles for alle halskæder, ja alle smykker, er at du aldrig må sove eller bade med dine smykker. Så holder de sig fine i årevis. Dyrker du sport er det selvfølgelig der, hvor du skal sørge for at få dine smykker af. Så passer du rigtig godt på dine fine ting.
Har du brug for råd og vejledning i brug af smykker, og måske til rensning af smykker, så ring endelig til os på alle hverdag fra 8-16 - på telefon 27 59 51 53. Så vil vi guide dig.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 109

Faldende orden
Side
pr. side