Lund margueritter

Lund Copenhagen har et gigantisk udvalg af de populære marguerit smykker.  Margueritten har været alles yndlingsblomst i mange mange år, og der findes både store og små margueritter og det gør den perfekt til konfirmanden såvel om alle andre aldre ! Prismæssigt fåes smykker faktisk fra lige knap 300,- og op.
Øreringene laves i mange størrelser og udformninger og det samme gør halskæde, armbånd og ringe også. Mange af smykkerne laves også i både forgyldt og i sølv, og nogle også  med sort emalje istedet for hvid. Vi fører naturligvis hele serien hos os og med sådan et kæmpe udvalg kan det være svært at vælge, men har du brug for hjælp til det så skal du endelig bare skrive til os på [email protected] eller ringe på 27 59 51 53. Kundeservice er på telefonen, klar til at hjælpe. 
Når du handler hos Guldsmed Fangels får du dine smykker fra en autoriseret forhandler, og altid med dansk garanti. Vi har en fysisk butik i Aarup på vestfyn som er grundlagt i år 1900 og webshoppen i 2007. Vi sætter en ære i altid at have hurtig levering og for din sikkerhed er vi naturligvis også e-mærket og har nogle af de aller bedste anmeldelser på Trustpilot.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 135

Faldende orden
Side
pr. side

Historien om margueritbrochen:
Den første margueritbroche er fremstillet af juveler Carlman i Stockholm. Den består af 238 brillanter og 444 rosenstene, der er fattet i platin. Kronprinsesse Ingrid fik den foræret af sin far den 24. maj 1935, da hun ægtede kronprins Frederik. Brochen skulle være til minde om moderen, kronprinsesse Margaretha, der døde i en tidelig alder af kun 38 år. Hendes kælenavn var "Daisy" hvilket er det engelske ord for marguerit.
Snart, omkring 1940, fremstillede flere forskellige juvelerer i Danmark margueritserier i sølv med emalje, heriblandt Volmer Bahner, som er den, de fortsat producerer hos Lund Copenhagen.

Det skal du tænke over, når du køber et margueritsmykke:
Margueritterne er belagt med emalje, hvilket er glas, der kan sprænge ved slag og hårde stød. Hvis først emaljen går i stykker, kan den ikke repareres. Pas derfor på med at tabe dine margueritsmykker på hårde overflader.
Generelt er det også en god ide at tage dine smykker af når du sover, bader, vasker hænder og laver fysisk hårdt arbejde eller træner. Smykker kan ikke tåle parfume, cremer og hårlak, så det bør være det sidste du tager på, inden du går ud af døren.

Det får du hos os:
Vi er med i en landsdækkende bytteservice, så du kan få byttet varen i hele landet.
Vi prismatcher andre danske webshops, der har varen på lager.
Du får fri fragt til pakkeboks og hele 60 dages returret.
Vi ynder at yde en god service, så du får en god oplevelse med dit køb.

Har du brug for hjælp?
Vi sidder selvfølgelig klar til at guide dig igennem købet af dit næste smykke. Skulle du sidde med et spørgsmå, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan skrive på [email protected] eller ring på 27595153. Vi ser frem til at handle med dig.

Læs mere Læs mindre