Lund margueritter

Lund Copenhagen har et gigantisk udvalg af de populære marguerit smykker.  Margueritten har været alles yndlingsblomst i mange mange år, og der findes både store og små margueritter og det gør den perfekt til konfirmanden såvel om alle andre aldre ! Prismæssigt fåes smykker faktisk fra lige knap 300,- og op.
Øreringene laves i mange størrelser og udformninger og det samme gør halskæde, armbånd og ringe også. Mange af smykkerne laves også i både forgyldt og i sølv, og nogle også  med sort emalje istedet for hvid. Vi fører naturligvis hele serien hos os og med sådan et kæmpe udvalg kan det være svært at vælge, men har du brug for hjælp til det så skal du endelig bare skrive til os på [email protected] eller ringe på 27 59 51 53. Kundeservice er på telefonen hver dag mellem 8 og 16.
Når du handler hos Guldsmed Fangels får du dine smykker fra en autoriseret forhandler, og altid med dansk garanti. Vi har en fysisk butik i Aarup på vestfyn som er grundlagt i år 1900 og webshoppen i 2007. Vi sætter en ære i altid at have hurtig levering og for din sikkerhed er vi naturligvis også e-mærket og har nogle af de aller bedste anmeldelser på Trustpilot.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 157

Faldende orden
Side
pr. side