ringe guld sølv

Ringe kan fås i mange forskellige variationer, rå, enkle, sofistikerede, store eller små… Dress dit look up med den helt perfekte ring.
Her hos Fangels har vi et hav af ringe, så der er helt sikkert en der passer til dig. Vi har ringe som er sølv, forgyldt, hvidguld og guld. Med ringe har du mulighed for at lave mange forskellige kombinationer, hvis du ønsker at bære mere end en ring. Men en enkelt ring, som får lov til at shine, som den smukke ring den er, er også en sikker vinder.
Vi har eksempelvis Heiring ringe, som har et råt og lækker look, eller hvad med en ring fra Julie Sandlau, med den lækre matte satin overflade ? Eller måske de smukke Margueritringe i både sølv og forgyldt.

Vi har også et bredt udvalg af allianceringe med diamanter, som kan vokse sig større år for år. Hvor det eneste du skal betale, er differencen på de brillanter der isættes.
Hvad enten du vælger guld eller sølv, med eller uden diamanter – så se vores store udvalg, og lad dig inspirere.

Når du handler hos Fangels får du selvfølgelig altid PRISMATCH - vi matcher prisen på alle danske webshop som har en identisk vare på lager.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 202

Faldende orden
Side
pr. side