daniel wellington classic

Med focus på detaljer og enkelthed er Daniel Wellington i sandhed en klassiker blandt alle aldre og køn.
CLASSIC Collectionen findes i 36 & 40 mm og er et ultra tyndt ur - som kan skifte udseende ved hjælp at de lækre nato remme som findes i mange farver. 36 mm uret henvender sig primært til hunkøn, mens nummeret  større ur i 40 mm er et unisex ur og til begge køn.
Du kan også nemt skifte mellem forskellige læderremme, ved hjælp af det medfølgende lille stykke værktøj og vi har naturligvis løse remme som du kan tilkøbe.
Urene kan ikke lidt at man sover med dem og bader med dem, der skal de af, og så passer du bedst på dit nye ur. En læderrem holder ca 1 år - måske 2 hvis du er god til ikke at have det på på en voldsom varm sommerdag. Læderet vil suge fugt når du sveder og det gør holdbarheden kortere. Nato remmene er lidt mere velegnet hvis det er rigtig varmt og bliver de beskidte kan de håndvaskes let med lidt sulfo. Selvfølgelig har vi også løse nato remme du kan tilkøbe i alverdens lækre farver.
Når du handler online hos os er der tit lidt gode online rabatter på Daniel Wellington og gratis levering. Vi har landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker landet over.

Læs mere Læs mindre

4 varer

Faldende orden
pr. side