sølv ringe

Både Lund Copenhagen og Pernille Corydon er anerkendte smykkemærker i Danmark, der tilbyder et bredt udvalg af sølvsmykker, herunder fingerringe. Begge mærker har et godt omdømme og er kendt for deres kvalitet og stilfulde designs.

E-mærket er en dansk certificering, der angiver, at en webshop overholder visse standarder for sikkerhed og forbrugerbeskyttelse. Hos Fangels er vi selvfølgelig e-mærket.

Hos Fangels har du landsdækkende bytteservice, det betyder at giver du en gave væk kan den byttes i mere end 300 butikker i hele landet. Vil du have pengene retur, skal varen dog altid sendes til os - og vi tilbyder altid 60 dages returret. Pengene vil blive indsat på dit kort igen når du returnerer.

Ringe kan være forskellige i størrelserne, jo bredere ringen er jo større størrelse skal du have. Du skal altid være så velkommen til at ringe til os på 27595153 hvis du har brug hjælp og vejledning angående størrelse.

Nemmere bliver det ikke at finde sit yndlingssmykke, og har du alligevel brug for hjælp så skriver du bare til os på [email protected]

Læs mere Læs mindre

31 varer

Faldende orden
pr. side