Heiring smykker

HERING Jewelry blev grundlagt i 1976 af guldsmed Frits Heiring i Randers, med værksted og tilhørende butik ! Dette var startskuddet til de exclusive Heiring smykker som vi kender idag ! Heiring er danske håndlavede kvalitets smykker med stor personlighed og med masser af historie !
Heiring har fx. de populære skytsengle. Et venligsindet væsen og vil ledsage dig gennem hele livet og give dig gode energier og håb for fremtiden.  De smukke skytsengle fra Heiring findes i både sølv, sort rhodineret og i forgyldt.
Blandt deres lækre ting finder du også FEATHER serien som idag består af både vedhæng, ringe, øreringe og armbånd, en serie som man kan bygge på hen ad vejen, fjerene er også altid gode at kombinere med dine eksisterende smykker. Sæt fx en fin perle på din halskæde sammen med en fjer, og du har et helt andet look.
Har du brug for hjælp til lidt nytænkning, så kig ind i butikken med dine smykker, eller ring til os, så kommer vi gerne med hjælp og gode råd til hvordan du kan kombinere dine smykker, for at få noget nyt.

Hos os SPARER  du altid 10% på alle dine online køb og vi kan tilbyde GRATIS levering i Danmark.

Sorter stigende

1-30 of 121

Sorter stigende

1-30 of 121