Heiring smykker

HERING Jewelry blev grundlagt i 1976 af guldsmed Frits Heiring i Randers, med værksted og tilhørende butik ! Dette var startskuddet til de exclusive Heiring smykker som vi kender idag ! Heiring er danske håndlavede kvalitets smykker med stor personlighed og med masser af historie !
Heiring har fx. de populære skytsengle. Et venligsindet væsen og vil ledsage dig gennem hele livet og give dig gode energier og håb for fremtiden.  De smukke skytsengle fra Heiring findes i både sølv, sort rhodineret og i forgyldt.
Blandt deres lækre ting finder du også FEATHER serien som idag består af både vedhæng, ringe, øreringe og armbånd, en serie som man kan bygge på hen ad vejen, fjerene er også altid gode at kombinere med dine eksisterende smykker. Sæt fx en fin perle på din halskæde sammen med en fjer, og du har et helt andet look.
Har du brug for hjælp til lidt nytænkning, så kig ind i butikken med dine smykker, eller ring til os, så kommer vi gerne med hjælp og gode råd til hvordan du kan kombinere dine smykker, for at få noget nyt.

Hos os finder du nogle godt online priser og vi kan tilbyde GRATIS levering i Danmark samt landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker i hele Danmark

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 83

Faldende orden
Side
pr. side

Heiring smykker :

Det meget anerkendte og gamle danske smykkefirma Heiring har siden deres begyndelse i 1976, formået at udvikle sig og udvikle nutidens smykker til det perfekte ! De kan prale med at de stadig som nogle af de få, producerer alt på eget DANSK værksted. Deres helt igennem unikke smykker indeholder masser af historie og personlighed og er håndlavet.

Kvaliteten er altid i højsædet og firmaets filosofi er at smykkerne skal tale for sig selv. De ved også godt at et godt design også kræver et godt håndværk og derfor bliver de fleste af deres smykker produceret i Danmark af uddannede guldsmede.

Man kan se kærligheden til håndværket og smykkerne er med deres klassiske designs et sikkert gavehit i mangle forskellig aldre. Serierne har altid både halskæder, armbånd og øreringe - og alle smykker kan lave i ægte guld, enten 14 karat eller 18 karat.

Heiring Feather :

De lækre løse Heiring fjer vedhæng finde i flere størrelser og altid i både sølv, forgyldt og oxyderet. Serien er skabt til at man mixer flere størrelse, måske mixer dem med sine egne vedhæng eller måske med Heirings eget smukke barokke perle vedhæng. Kæderne kommer i mange længder, så hvad enten man er til korte eller lange kæder kan du finde det hos os.

Heiring Skytsengle :

Det er svært ikke at blive forelsket i de skønne skytsengle, hvem kan ikke altid bruge en beskytter, en der passer på os. Heiring har lavet dette ikoniske vedhæng i 2 udgaver, og igen i både forgyldt, sølv og oxyderet. Alle vedhæng kan købes uden kæde, for så kan du mixe med dine egne smykker. Kæde kan selvfølgelig altid tilkøbes hos os. I skytsengel serien findes der naturligvis både vedhæng, armbånd og øreringe.

Har du svært ved at vælge imellem alle disse lækre smykker ? Har du brug for hjælp eller et godt råd ? Så skriv til os på [email protected] eller ring til os på 27595153, så sidder vi klar til at guide dig i dit valg af de perfekte smykker.

Læs mere Læs mindre