Soldier 2 Soldier smykker

Soldier 2 Soldier armbånd fra smykkefabrikanten Aagaard. For hver solgt armbånd donerer Aagaard 10% af beløbet til den frivillige forening SSOP - som støtter soldater og pårørende.
De lækre armbånd er lavet af kraftig faldskærmsline, og med forskellige låse i både sølv, forgyldt og sort. Armbåndet findes til både mænd og kvinder, og serien er nu også udvidet til halskæder og manchetknapper. Længderne på armbåndene er fra 17 cm til 23 cm og man skal være lidt opmærksom på at arbåndet er tyk, så den indvendlge diamanter er fx ikke 17 cm når man bestiller et 17 cm armbånd. Du kan altid skrive til os her hvis du har brug for hjælp til at finde din rigtig størrelse - bare
klik her.
Når du handler hos Fangels, handler du med en e-mærket dansk webshop med fysisk butik Aarup på vestfyn siden år 1900. Vi brænder for lækre smykker og ure, besluttede i 2007 at åbne en webshop for at vise hvad vi har.
Vi tilbyder altid GRATIS levering og så sparer du altid mindst 10% hos os hvis du selv lægger ordren online. Vi har forhandlingen af alle de mærker vi fører og alt kommer fra danske leverandører og altid med DANSK garanti.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.