Siersbøl smykker

SIERSBØL er blevet relanceret af firmaet Nordahl, og navnet går helt tilbage til 1940'erne hvor det blev skabt af Herman Siersbøl.
Smykkerne er meget klassiske og består rigtig meget af dagmarkors, buttede hjerter, bogstaver og i høj grad stjernetegn - selvfølgelig i både sølv og guld.
Siersbøl er kvalitets smykker som kan gå videre i generationer og især både dagmar kors og stjernetegn er høj aktuelle i modebilledet.
Hos Fangels lover vi altid lynhurtig levering og fragten er altid gratis til pakkeboks. Vi har naturligvis også en fysisk butik og er beliggende lige ved motorvejen mellen Odense og Middelfart.
Vi er medlem af danske guldsmed og urmagernes bytteservice, og det betyder du kan bytte dit køb i hele landet og du kan se hvor på www.guldsmed.dk
Vi er selvfølgelig også e-mærket, det er din garanti for en ordentlig handel.
Få altid skarpe priser hos Fangels og vi PRISMATCH alle danske webshops med varen på lager. Har du lyst er du hjertelig velkommen til at afhente i vores fysiske butik - du krydser blot af i afhent i butik og så skriver vi til dig når din ordre er klar til afhentning.
Har du brug for hjælp til din bestilling er vi aldrig længre væk end telefonen og vi fanges alle hverdage mellem 9 og 16 på telefon 27 59 57 53 eller på mail [email protected]

 

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 64

Faldende orden
Side
pr. side

Om Siersbøl smykker:
Siersbøl er et brand af Nordahl Andersen. Klassiske, danske kvalitetssmykker. Det indbefatter halskæder, øreringe, ringe og armbånd i både sølv, rød- og hvidguld. Mest repræsenteret er dog smykker i 8 kt. og 14 kt. guld og der er både bogstaver og stjernetegn som vedhæng til kæder, små elegante eller større og eksklusive ringe, halskæder med hjertevedhæng i alle mulige variationer og mange fine øreringe. Om du er på udkig efter gaven til den du holder af, barnedåben, konfirmationen eller fødselsdagen har Siersbøl altså noget for enhver smag til alle anledninger. 

Det skal du tænke på, når du vælger dine smykker fra Siersbøl:
Guld holder sig klar pænere end mange forgyldte smykker, men skal alligevel vedligeholdes og pudses en gang i mellem. Hvis du er god til at passe godt på dine smykker, ved at tage dem af når du sover, bader, vasker hænder, når du træner og ved fysisk hårdt arbejde, vil de være dig taknemmelig, og du vil altså have glæde af dine fine smykke i mange gode år. 

Hos os får du:
Altid 100% originale varer og altid fra DANSKE leverandører. Vi er autoriseret forhandler af alle de smykker, du kan købe på vores webshop. Vi tilbyder 60 dages returret, og du får gratis levering til pakkeboks. Er smykket til gave, pakker vi naturligvis pænt ind - det skriver du blot i kommentarfeltet. Skulle smykket mod forventning ikke falde i mortagerens smag, så frygt ej. Vi er nemlig med i en landsdækkende bytteservice, hvilket betyder, at du inden for 30 dage efter købsdato kan få byttet varen i over 300 butikker fordelt over hele landet. 

Har du brug for hjælp?
Vi sidder naturligvis klar til at hjælpe dig med købet af dit næste smykke. Du kan skrive til os på [email protected] eller ring på 27595153. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig på rette vej med dit næste køb. 

Læs mere Læs mindre