siersbøl smykker

SIERSBØL er blevet relanceret af firmaet Nordahl, og navnet går helt tilbage til 1940'erne hvor det blev skabt af Herman Siersbøl.
Smykkerne er meget klassiske og består rigtig meget af dagmarkors, buttede hjerter, bogstaver og i høj grad stjernetegn - selvfølgelig i både sølv og guld.
Siersbøl er kvalitets smykker som kan gå videre i generationer og især både dagmar kors og stjernetegn er høj aktuelle i modebilledet.
Hos Fangels lover vi altid lynhurtig levering og fragten er altid gratis til pakkeboks. Vi har naturligvis også en fysisk butik og er beliggende lige ved motorvejen mellen Odense og Middelfart.
Vi er medlem af danske guldsmed og urmagernes bytteservice, og det betyder du kan bytte dit køb i hele landet og du kan se hvor på www.guldsmed.dk
Vi er selvfølgelig også e-mærket, det er din garanti for en ordentlig handel.
Bestiller du online kan du altid SPARE 10% og har du lyst er du hjertelig velkommen til at afhente i vores fysiske butik - du krydser blot af i afhent i butik.
Har du brug for hjælp til din bestilling er vi aldrig længre væk end telefonen og vi fanges alle hverdage mellem 8 og 16 på telefon 27 59 57 53 eller på mail info@fangels.dk

Sorter stigende

1-30 of 73

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter stigende

1-30 of 73

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3