Pernille Corydon armbånd

Armbånd fra Pernille Corydon findes så de matcher din halskæde og alle armbånd laves faktisk i både sølv og forgyldt.
I hendes armbånd ser man ofte også lidt lækre farver af sten og de er fantastiske at matche flere af gangen, eller måske matche med dine eksisterende armbånd. Trenden med flere armbånd er kommet for at blive og du kan helt klart finde dit nye yndlingsarmbånd hos os - og søger du noget helt specielt så skriver du bare til os.
En af de mest populære kollektioner er helt klart DAYLIGHT smykkerne, som har eksisteret i årevis og som stadig er et lige stort gaveønske hos både unge og faktisk også deres mødre.
Inspirationen til kollektionerne komme ofte fra naturen og også fra byer som Pernille har besøgt. Alle smykker produceres med omtanke for miljøet og bestemt også med omtanke for de personer der fremstiller smykkerne på fabrikken i Thailand.
Alle smykker leveres i Corydon æsker, som selvfølgelig også er lavet af FSC certificeret papir.  Bæredygtighed er helt klart et af nøgleordene i Pernille Corydon smykker.
Vi er stolte af at forhandle de lækre smykker hos Fangels, og har du brug for det, så kig endelig ind i vores butik og se hele kollektion.

Læs mere Læs mindre

22 varer

Faldende orden
pr. side

Armbånd fra Pernille Corydon :

Armbånd idag er en helt stor trend, de er fantastiske at sætte sammen med dit ur, eller bære flere ad gangen på din arm. Du kan også mixe fx de smarte Pernille Corydon Shade armbånd sammen med arvestykker og på den måde få smykkerne droslet ned så det kan bruges til hverdag.
Mange af armbåndene har farverigte sten, det er den skønne nye AFTERGLOW serie med grøn onyx og mange farver turmaliner, eller måske de lækre baroque pearl armbånd ? Fuld af lækre barokke små perler.
Pernille Corydon laver også de lækreste faste armringe som SAGA serien, hvor du både kan få armring, øreringe og fingerringe.

Der er en utrolig stor bevidsthed hos designeren om bæredygtighed og om hvad der er godt for miljøet. Smykkerne produceres på den samme fabrik gennem 10 år, hvor der konstant arbejdes på at forbedre og minimere spild og arbejdsgange. Collektionen er klassisk og faktisk eksisterer mange af smykkerne som hun oprindelig designede stadigvæk.

Alle smykker, hvad enten det er armbånd, halskæde eller øreringe - så findes de i både sølv og forgyldt. De forgyldte smykker er en belægning og den kan slides af ved forkert brug og du må aldrig hverken sove eller bade med dine smykker på - så holder de længst ! Det gælder faktisk generelt for ALLE smykker.

Hos Guldsmed Fangels har vi både webshop men også en fysisk butik. Vores butik har sin oprindelse i år 1900 og webshoppen startede i 2007. Vi udvælger selv alle vores smykker og udvalget er ikke altid det samme i butik og på webshop. Du er hjertelig velkommen til at bestille online, så får du de 10% online rabat på Pernille Corydon, og så kan du bare klikke af i at du gerne vil afhente i butik og så skriver vi til dig lige så snart dit smykke ligger klar.

 

 

Læs mere Læs mindre