Smykker

Hos Fangels har vi smykker til enhver lejlighed. Til brylluppet, morgengaven, dåbsgaven, konfirmanden, til ham og hende - til de store mærkedage i livet, fødselsdagene og bare til dig selv hvis du mangler lidt selvforkælelse.
Vi har smykker i både guld, hvidguld, sølv, forgyldt, rosa og sort oxyderet. Så mangler du ringe, vedhæng, halskæder, øreringe eller armbånd - se vores store udvalg. Fangels er en dansk webshop og fører mærker som Aagaard, Arne Jacobsen, Daniel Wellington, Festina, Heiring, Kranz & Ziegler, Mads Z.RabinovichScrouples, Hugo Boss ure, Seiko, Tommy Hilfiger, Jaguar og mange andre.
Hos os har du altid landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker over hele Danmark. Vi er selvfølgelig e-mærket og har de bedste anmeldelser på Trustpilot. Vi også en fysisk butik på Vestfyn med mere end 118 år på bagen, i en lille fantastisk handelsby som hedder Aarup. Du er naturligvis altid velkommen til at bestille online og så bare vælge at du afhenter i vores fysiske butik - så får du de 10% online rabat.
Vi er autoriset forhandler af alle mærker vi har på shoppen og alt er fra danske leverandører og med dansk garanti.

HUSK du sparer altid 10% på vores store udvalg og fragten er GRATIS.

Sorter stigende

1-30 of 1379

Sorter stigende

1-30 of 1379