Bolig

Mangler du en dåbsgave ? Måske noget af det fine bestik, som kan indgraveres ? Vi graverer alt på eget værksted på ganske få dage, og har du special ønsker med hensyn til gravering, skal du endelig bare spørge løs. Vi kan fx også sagtens logo gravere og mange andre ting.
Vi har også de fine flag fra Piet Hein, et flag som med gravering er den perfekte markering af en fødselsdag og som kan tages frem år efter år !
Fangels fører også de lækre Arne Jacobsen væg og vække ure, vi har hele serien, både Bankers, Roman, City Hall og Station. Alle med hver sit unikke design og historie. Urene pynter smukt i ethvert hjem, hvad enten det er i køkken eller stue.

Hos os har vi PRISMATCH på alle danske webshops og vi har altid FRI fragt til pakkeboks. Vi kan også sagtens levere den til hjemmeadresse eller arbejdsadresse for kun 35,- uanset vægt.

Vi tilbyder landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker. Vi er selvfølgelig e-mærket og har de bedste anmeldelser på Trustpilot.

Vi har eksisteret som webshop siden år 2007, og vores fysiske butik er faktisk grundlagt i år 1900, og stadig beliggende samme sted, nemlig den skønne lille handelsby Aarup. Du kan også sagtens bestille online og så vælge at du gerne vil afhente i vores butik, så skriver vi til dig når din ordre er klar til afhentning ! Nemmere bliver det da ikke ?

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 45

Faldende orden
Side
pr. side