Enamel halskæder

ENAMEL laver nogle fantastiske halskæder, med de skønneste farver og det er bare et sikkert gavehit til enhver pige eller ung kvinde. Deres smykker kan mixes på kryds og tværs og gerne mange af gangen. Mix dem med dine eksisterende smykker og hav halskæder på i mange længder. Det behøver ikke altid at være en så ens, nogle gange er det det lidt skæve som er det fedeste udtryk.
De smukkeste og farverige smykker, især deres skønne armbånd som kan bæres mange af gangen. Du kan fx mixe de lækre farver med nogle af dine eksisterende armbånd, måske armbånd som du ikke lige går med til hverdag fordi du syntes de er for fine ... så kan de tit dresses lidt ned når de har flere på ad gangen.
Der kommer altid lækre nyheder nogle gange om året i dette skønne smykkebrand, som de seneste år virkelig har slået deres navn fast og blevet alles yndlingssmykker.
Vi hos Fangels er rigtig stolte af at være forhandler af de lækre armbånd. Kollektionen tæller selvfølgelig andet en armbånd, og er også halskæder og øreringe. Især LOLA smykkerne har været vildt populær p.g.a. de farverige emalje kugler som sidder på smykket.
Når du køber hos os, er du altid garanteret orginale ENAMEL æsker, og altid 2 års garanti ved korrekt brug af smykkerne. Du får altid en lille folder med når du køber smykker, så du kan se hvordan du aller bedst passer på dine ting. Vi er som butik medlem af danske guldsmede og urmageres landsdækkende bytteservice som betyder at der er mere end 275 andre butikker hvor du kan bytte dit smykke.

Læs mere Læs mindre

21 varer

Faldende orden
pr. side

Om ENAMEL halskæder :

Når du køber ENAMEL halskæder, køber du smykker fuld af farver og emalje. Enamel halskæderne kommer selvfølgelig altid i de fineste orginale farverige æsker.


Når du køber ENAMEL halskæder:

Enamel halskæder er forgyldte, og derfor skal du sørge for at passe godt på dit smykke, så kan du få det til at holde i årevis. Når smykker er forgyldte, er de belagt med guld, og det betyder at forgyldningen med tiden kan slides af. Følger du disse simple råd kan smykkerne holde sig flot i årevis. Det betyder at du altid skal huske altid at tage dine Enamel copenhagen halskæder af når du sover, bader og ved evt. træning. Laver du hårdt fysisk arbejde skal, smykkerne også tages af. Det gælder især ved ringe. Den bedste vane er altid det sidste du tager på inden du går ud af døren, er dine enamel halskæder og andre smykker. Så passer du rigtig godt på dem og kan have dem i mange år.


Hos Fangels giver vi :

En rigtig god service, både online og i vores fysiske butik, krydret med nogle skarpe online priser og selvfølgelig en landsdækkende bytteservice i mere end 275 butikker i hele landet. Har du lyst til selv at hente din bestilling er du altid hjertelig velkommen i vores fysiske butik på vestfyn. Har du brug for at vi pakker din gave ind, gør vi også hjertens gerne det - det skriver du bare i kommentarfeltet når du bestiller.

Køb dine enamel halskæder hos fangels.dk

Er du i tvivl om noget, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Vi er aldrig længre væk end et opkald på 27595153. Vi er på telefonen alle hverdage fra 9-16. Har du brug for at maile til os, så skriv blot til os på [email protected]

Læs mere Læs mindre