Eternity smykker Aagaard

 
ETERNITY er en lækker guld serie fra Danske Aagaard, som omfatter både øreringe, halskæder og ringe. Aagaard ejes idag af smykke og ur giganten Christina Jewelry.
Alle smykker i ETERNITY serien kan inden for 2 år kan vokse til en større brillant, og du betaler kun differencen mellem den du har og den du vil bytte til !
Smykkerne findes i både 8 og 14 karat og i enten hvidguld eller rødguld.

Brillanterne er wesselton SI slebne diamanter med hele 58 facetter.

Tænk at have et smykke der kan vare hele livet og som bare kan vokse sig større og større. Vi vil altid opbevare en kopi af det certifikat der følger med når du får dit nye smykke, det vil sige vi altid har styr på hvilken str. diamant du har og hvad du gav, hvis uheldet skulle være ude og du har mistet dit certifikat. Er du i tvivl om hvilken str. du skal vælge kan du altid ringe eller skrive til os og så skal vi give dig byttepriserne på hvis du vil opgradere din ring, øreringe eller halskæde.

Hos Fangels har vi altid faste lave priser og det har vi naturligvis også på vores bytteserier, og du kan faktisk frit bytte i hvilken som helst butik landet over - blot de er medlem af danske guldsmede - du kan se hvor her : find butik i DK

Læs mere Læs mindre

27 varer

Faldende orden
pr. side