Pernille Corydon øreringe

Pernille Corydons øreringe finde i alle former, faconer og i både sølv og forgyldt. I dag har pigerne tit mere end et hul i øret og lige præcis der passer hendes øreringen helt perfekt ! Det ser også fantastisk ud hvis øreringe er usymetrisk, at man fx har noget langt i det ene øre og en kort øreringe i det andet øre. Der er intet som ikke er tilladt og det giver jo uanede muligheder i at bruge sine smykker på kryds og tværs, og du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os hvis du har brug for råd og vejledning med sammesætninger.
Hos os kan du sagtens være heldig at spare nogle penge når du handler online, og i vores fysiske butik har vi også en kundeklub hvor du kan opnå noget rabat.
Vi har en fysisk butik beliggende i Aarup på vestfyn, og har du brug for at bytte eller returnere dine smykker er du selvfølgelig altid velkommen til at aflevere dem i dem i butikken.
Fragten er altid gratis til pakkeboks og du kan selv vælge i hvilken du vil hente dit køb. Returfragten skal du selv betale hvis du vil sende det til os !
Vi er naturligvis e-mærket og medlem af en landsdækkende bytteservice, det betyder at du kan bytte dit køb i mere end 300 butikker landet over.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 63

Faldende orden
Side
pr. side

Pernille Corydon forgyldte og sølv øreringe:

Pernille Corydon har fantastisk mange populære serier og en af de absolutte top sælgere er DAYLIGHT øreringe, der med sin stringente og enkle facon er blevet alle pigers yndlingsserie ! Daylight serien er selvfølgelig også fuldendt med både armbånd, halskæder, armbånd og fingerringe. Den er nem og mixe med alle hendes andre serier og et hit på ethvert gavebord.

En anden lækker serie er BAY serien, som med sin snoede og organiske for er skabt med inspiration fra den skjulte verden af naturlige skatte som du kan finde under vandets overflade. Derfor ingår der selvfølgelig også lækre perler som er skabt og formet af havet og er naturens definition på en kærlighedserklæring.

SAGA smykkerne har en banket overflade som bare gør hvert smykke unikt. En enestående lækker magisk kollektion med både ring, øreringe og en lækker bred armring. Serien findes ligesom alt andet selvfølgelig også både i sølv o i forgyldt.

Forgyldte smykker er en belægning, og selvfølgelig vil forgyldningen kunne slides af - alt efter brug. Fingerringe er helt klart det som slides mest, men generelt skal man huske at man aldrig må sove med smykker på, bade, dyrke sport og ved hårdere arbejde. Så passer du allerbedst på dine smykker. Dette gælder såmænd ikke kun for de forgyldte smykker, det gælder generelt hvis du vil passe godt på dine yndlingssmykker.

 

Læs mere Læs mindre