Nuran smykker

Er du til guld og brillanter, eller skal du overraske en du elsker? Så er du havnet det helt rigtige sted.
NURAN laver de smukkeste og mest eksklusive smykker i 8 karat og 14 karat guld og 9 karat hvidguld med masser af blinkende diamanter.

Hos NURAN lægger de stor vægt på at levere en god service og smykker af høj kvalitet. I starten var det hovedsageligt vielsesringe han beskæftigede sig med at designe og fremstille, men som tiden er gået, har forretningen udvidet sig, og du kan nu finde smukke kollektioner og alt fra halskæder, øreringe og armbånd til eksklusive ringe til enhver smag.

Smykker fra NURAN er i den dyre prisklasse, så hvis du sidder med et spørgsmål eller har svært ved at vælge det rette smykke, så sidder vi klar til at hælpe. Du kan skrive til os på: [email protected] eller ring +45 27 59 51 53 og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig på rette vej med købet af dit næste smykke.
Er du på udkig efter et smukt sæt vielsesringe, så kig ind i vores fysiske butik, der ligger i Årup på vestfyn, hvor vi står klar til at hjælpe og vejlede dig i købet at dine nye smykker.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 57

Faldende orden
Side
pr. side

Om Nuran smykker :
Nuran er leverandør af især vielsesringe, men også en masse andre smukke og eksklusive smykker. Firmaet besår af dygtige medarbejdere, der alle har mange års erfaring fra guldsmedebranchen. Hos Nuran går de meget op i at yde en god service og levering af smykker i høj kvalitet.
Du finder både enkle og elegante guldsmykker, men også eksklusive smykker med blinkende sten og diamanter, som vil slå benene væk under enhver.

Sådan passer du rigtig godt på dine Nuran smykker :
Hvis du ønsker at have dine yndlingssmykker i mange år, må du sørge for at passe godt på dem.
Tag altid dine smykker af inden du går i seng, når du bader, laver fysisk arbejde eller træner.
Smykker kan ikke tåle hårlak, cremer eller parfume, det bør derfor være det sidste du tager på, inden du går ud af døren.
Guldsmykker kan anløbe og blive mørkere med tiden. Det er derfor en god ide at få den renset hos din guldsmed en gang i mellem. De bliver så gode som nye.

Hos Fangels tilbyder vi altid :
God service og hurtig levering, og så får du gratis fragt til pakkeboks. Vi prismatcher andre danske webshops, der har varen på lager. Du får 60 dages returret, og landsdækkende bytteservice, så skulle skulle smykket mod forventning ikke leve op til forventningerne, kan du helt sikkert få det byttet i en forretning nær dig. Vi tilbyder også gaveindpakning. Hvis du ønsker dette, skriver du blot en kommentar i kommentarfeltet, og så pakker vi din vare flot ind for dig. 

Har brug for hjælp ?

Så sidder vi klar til at hjælpe dig alle hverdage. Du kan skrive til os på mail: [email protected] eller ring på 27595153. Vi vi hjælpe efter bedste evne. 

Læs mere Læs mindre