Pernille Corydon smykker

Find dit næste yndlingssmykke fra Pernille Corydon her. Skandinavisk inspireret, elegant og stilrent - fantastiske smykker i dansk design.
Kollektionen indeholder både halskæder, ringe, armånd, øreringe og lækre hårsmykker ! Altsammen i både sølv eller forgyldt. Corydon smykker forhandles idag nationalt men også internationalt og hun skaber hele tiden nye kollektioner og alle kan mixes på kryds og tværs.
De mest kendte serier er nok Daylight, Copenhagen & Brooklyn, og vi har selvfølgelig dem alle og du kan købe dem online og i vores fysiske butik som har eksisteret siden år 1900.
Vi er selvfølgelig e-mærket og har de bedste anmeldser på Trustpilot - og dem er vi stolte over !
Har du brug for hjælp til at vælge dine nye smykker, kan du altid skrive til os på info@fangels.dk eller ringe til os alle hverdage mellem 8 & 16 på 27 59 51 53 så skal vi guide bedst muligt.
Køber du gaver hos os har vi også landsdækkende bytteservice, som betyder at du har muligheden for at bytte dit køb i over 300 smykkebutikker landet over ! Vi har selvfølgelig også altid fuld returret og er du i god tid med gaven, skriver du bare hvornår den skal gives væk og så daterer vi byttemærket derefter.
Det kan da ikke blive nemmere vel ?

Sorter stigende

1-30 of 78

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter stigende

1-30 of 78

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3