Daniel Wellington Dame ure

De lækre Daniel Wellington ure findes både med læder rem, nato rem og mesh lænke og du kan nemt selv skifte mellem de forskellige typer remme. Mesh remme er metal remme som er til de lidt mindre ure, som er dame ure i Classic petite serien. Låsen tilpasser man nemt selv ved at flytte den frem og tilbage, der skal altså ikke bruges en urmager til dette.

Læderremme findes i mange farve og i både glatte remme og med lidt kroko prægning i, og er også nemme at skifte selv. Nato remmene skiftes også nemt og findes i mange lækre farver fra grøn, blå, sort til stribet og er et lækkert sporty suplement til læder remmene.

Daniel Wellington ure findes i både 28 mm, 36 mm og 40 mm i størrelsen, og mange kvinder kan godt lide at urene har lidt størrelse, og det gør bestemt ingenting når et ur et så slankt som DW urene er. Du skal selvfølgelig være lidt opmærksom på at vælger du som dame et 40 mm ur, ja så er remmen også længre.

En læderrem skal skiftes en gang imellem og man siger den holder et år til 2, alt efter hvor god man er til at tage uret af i varme perioder og ved sport osv.

Har du brug for hjælp til at vurdere hvilken størrelse du skal tage kan du altid ringe til os på 27 59 51 53 eller skrive en mail på [email protected] og så vil vi guide dig.

Læs mere Læs mindre

34 varer

Faldende orden
pr. side