Unisex ure til ham og hende

Idag kan mange ure være unisex ure, d.v.s at de er både til herrer og damer. Mange piger/damer går ofte også med herre ure for at få lidt størrelse på, og ofte også et lidt mere retro look.

Daniel Wellington laver ure, som kan bæres af både mænd og kvinder og som især er populær blandt de unge ! Et andet er de populære Arne Jacobsen ure, som idag også bæres af både mænd og kvinder.

Vil du kun se dameure - så har vi selvfølgelig også det.

Vil du kun se herre ure - så har vi selvfølgelig også massere af dem.

Hos Fangels.dk får du altid dansk garantibevis og vi har kun ure fra danske importører. Det betyder altid 2 års dansk garanti og altid orginale varer og æsker.

Vi leverer altid gratis til pakkeboks, og vil du have privat eller erhvervslevering koster det 35,- Vi pakker også hjertens gerne dit køb ind, hvis det er til gave. Du kan altid skrive hvornår gaven skal gives væk, så forlænger vi bytte og returretten, således at det passer dig.

Vores landsdækkende bytteservice gælder i mere end 300 butikker landet over, så der er garanteret også en nær dig. Har du brug for at komme i kontakt med os kan du skrive på [email protected] - vi svarer næsten døgnet rundt.

Læs mere Læs mindre

22 varer

Faldende orden
pr. side