Persondata politik

Hos Fangels beskytter vi altid dine personlige oplysnger og information, vi behandler dem altid fortroligt, og de bruges kun til at behandle din bestilling, og til evt. senere at kunne hjælpe dig hvis du skulle få brug for det.

Vi sender dig aldrig et nyhedsbrev medmindre til selv har tilmeldt dig det, dog sender vi dig altid en mail når din ordre behandles hos os, men kun til det formål at du kan se at ordren er på vej. Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, kan du altid meget nemt afmelde dig igen, det gør du ved brug at linket i bunden af nyhedsbrevet. Det er også muligt bare at skrive til os hvis ikke du længere ønsker dem, så afmelder vi dig.

Vi indsamler naturligvis også data om vores kunders adfærd. Det gør alle, og vi gør det udelukkende for at gøre den købs oplevelse og vores side endnu bedre. Du vil altid kunne slette cookies. Det afhænger af hvilken browser du bruger - men du kan se mere om hvordan lige her  https://help.one.com/hc/da/articles/115005678729-Hvordan-sletter-jeg-cookies-

Cookies er små filer som hjemmesider efterlader på din computer, men kun for at optimere din købsoplevelse og vores brugervenlighed. Det er altid en god ide jævnlig at slette cookies.

Når du handler online på vores webshop giver du dit samtykke til at personlige oplysninger indsamles, og at du accepterer disse vilkår. Det er personlige oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og leveringsadresse. Du kan altid trække dit samtykke tilbage og få slettet din oplysninger, du skal blot skrive til os på info@fangels.dk

Vi indsamler også oplysninger på sociale medier, det kan for eksempel være når du deltager i konkurrencer, eller når du skriver til os per mail. Intet af dette videregives og bruges kun til  markedsføring og kommunikation.

Dine oplysninger, navn adresse, email og telefonnr, også blive vidergivet til udvalgte leverandører, såsom PostNord for at de kan levere dine varer. 

Der er også eksterne samarbejdspartnere som vil kunne tilgå dine oplysninger. Disse virksomheder er databehandlere og de behandler data som vi er data ansvarlige for. Der er indgået databehandlingsaftaler med alle databehandlere og alle oplysninger behandles fortroligt.

Hvis du betaler med ViaBill som betalingsløsning, vil de også have dine personoplysninger, men de er også underlagt persondataloven, og vil også opbevare dine oplysninger fortroligt.

Betaler du med betalingskort, bruger vi en betalings gateway fra Teller som også er sikret mod misbrug (SSL/Secure socket layer)  Al kommunikation via betaling er krypterede data og Fangels har ingen adgang til dine kreditkort oplysninger, det er kun vores betalingsudbyder. Det betyder at heller aldrig ville kunne hæve andre beløb på dit kort end du har givet tilladelse til.

I vores fysiske butiker bruger vi også video overvågning, det gøres udelukkende for vores egen sikkerhed og for at forebygge kriminallitet. Intet af det som optages deles med 3. mand.

Alle oplysninger vil blive gemt i 5 år, iflg. reglerne i bogføringsloven - derefter vil de blive slettet.

Fangels er data ansvarlig og det er vores ansvar at sikre at personoplysningerne ikke bliver misbrugt. 

Fangels.dk følger naturligvis persondataloven, og Fangels.dk er defineret som den data ansvarslige der indsamler dine data.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakt os, hvis du har spørgsmål ang. dine personoplysninger. Vi kan kontaktes på mail info@fangels.dk eller på telefon 27 59 51 53 alle hverdage mellem 8 & 17.