Om Fangels

Fangels startede som fysisk butik i år 1900 - netop i Bredgade i Aarup, hvor vi stadig har til huse.

2007 startede vi online med www.fangels.dk hvor udvalget er helt specielt udplukket - og det er ikke altid de samme ting vi har i vores fysiske butik som på vores webshop, men du vil altid kunne bestille på webshoppen og så bare krydse af at du vil afhente i vores fysiske butik. Priserne er de samme online som i butik.

Vi som butik og bestemt også som webshop, brænder for god og personlig kundeservice og mener at bare fordi man handler online, så skal servicen bestemt også være der ! Vi lever af vores gode kunder og i lige så høj grad af kunder der kommer igen, så er der noget vi kan gøre for dig, skriver du bare til os ved at klikke her.

Vi fører idag mange af de kendte mærker, som Pernille Corydon, Heiring, Aagaard, Per Borup, Enamel,  Mads Z, Julie SandlauNordahl AndersenJoanliNorSiersbølLund CopenhagenDaniel WellingtonJaguar, Arne Jacobsen og Festina. Fælles for ALT er at vi er autoriseret forhandler af mærkerne, og alt kommer fra danske leverandører/importører.

I vores optikafdeling har vi altid det nyeste i briller fra f.eks Ørgreen, Fleye, Bellinger, BlackFin, Etnia Barcelona, Kuno Qvist, Marc Jacobs, Hugo Boss, for bare at nævne få ... Vidste du at du faktisk kan leje dine briller hos os fra kun 125,- om måneden ? Ring til butikken og hør mere på 64 43 10 93. Du kan også dele dit køb i 24 måneder - RENTE og GEBYR frit ! Kom ind og hør mere !

Vi er leveringsdygtige i alt lige fra dåbsgaver, vielsesringe, ure, smykker og briller ! Vi har meget andet end det som ses på webshoppen, så savner du noget eller har du et specielt ønske eller opgave - så spørg os endelig ;-) 

Fangels.dk er selvfølgelig en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker ved du at du handler på danske sider og har altid adgang til e-mærkets forbrugerhotline.                                                                        

Webshop tlf.nr.: 27 59 51 53 (hverdage mellem 9-17)
Webshoppens mail : [email protected]. Vi besvarer indenfor 2 timer alle hverdage.

Butikken tlf.nr.: 64 43 10 93 (hverdage mellem 9.30-17.30 og lørdag 9.30-13.00)
Butikkens mail : [email protected].