daniel wellington classic black

Blandt de populære Daniel Wellington ure er CLASSIC BLACK - elegant og minimalistisk og en med en enkelthed og i stilrent design der både er til jakkesættet og cowboybukserne.
Urene er unisex, det vil sige at de er til både mænd og kvinder, afhængig af størrelsen på dit håndled. Modellen som er 36 mm i størrelsen er oftest kvinder og 40 mm er den foretrukne størrelse til mænd.
Elsker du som kvinde et ur der fylder lidt mere kan du med fordel snildt tage et 40 mm - det giver et råt og cool look !
Du kan også nemt skifte mellem læder og nato rem, der medfølger et lille stykke værktøj så du lige kan klikke din læderrem af.  Læderremmen siger man holder ca 1 år - måske 2 hvis du er god til at passe på den og selvfølgelig hverken sover eller bader med dit ur.
Hos Fangels giver vi altid GRATIS fragt på Daniel Wellington ure når du bestiller online, og vi har landsdækkende bytteservice i 30 dage i mere end 300 butikker landet over og selvfølgelig 60 DAGES RETURRET
Vi er naturligvis DANSK autoriseret forhandler af de lækre ure, og du vil altid få et DANSK udfyldt garantibevis når du køber hos os. De medfølger selvfølgelig også orginale flotte Daniel Wellington æsker til urene.

Læs mere Læs mindre

2 varer

Faldende orden
pr. side