ALT OM FRAGT OG LEVERING

Din ordre afsendes normalt inden for 2-5 hverdage, haster din ordre så skriver du bare til os på salg@fangels.dk  eller ringer 27 59 51 53 - så skal vi nok hjælpe dig bedst muligt.
Vi har GRATIS levering til pakkeboks i hele Danmark. Vi leverer med PostNord og de fleste forsendelser leveres som forsikrede pakker.
Du kan selv frit vælge afhentningssted - eller få leveret din pakke helt hjem, eller til erhverv for 35,-
Du skal oplyse dit mobil nummer så du kan modtage en sms fra PostNord når pakken ligger klar til afhentning i pakkeboks eller postbutik.
Du vil altid modtage en mail fra Fangels den dag din ordre bliver afsendt så du ved at din ordre er på vej. Den bliver sendt til den mail adresse der blev oplyst ved bestilling.

Bemærkninger til din ordre:

Du kan ALTID skrive en kommentar vedrørende din ordre. Dette gøres når varen er lagt i kurv og du er gået videre til bestilling.
Så vil der fremkomme et felt hvor der kan skrives hvis vi skal være opmærksom på noget specielt.
Er du f.eks i god tid og det er en gave, så skriv hvornår den gives væk - så forlænger vi naturligvis retur og bytteretten.

Indpakning af din bestilling:

Vi pakker rigtig gerne din pakke smukt ind - afstemt efter anledningen og årstiden. Har du specielle ønsker til indpakning kan du også skrive det i kommentarfeltet ved bestilling. Ønskes indpakning skal det enten skrives i kommentarfeltet - eller krydses af i rubrikken indpakning!


Landsdækkende Bytteservice:

Vi er medlem af Danske Guldsmede og Urmagernes bytteservice, det betyder at du kan bytte din vare i mere end 300 butikker i hele Danmark.

VI BYTTER INDTIL 24. JANUAR OG GIVER PENGENE RETUR INDTIL 8. JANUAR 2019

Returret hos os:

Ønsker du at få dine penge retur - skal varen bare sendes til os inden for 14 dage, og der ligger en returseddel med, bruger du den letter det ekspeditionstiden.

 

Vi er E-mærket:

Vi er naturligvis e-mærket, din garanti for at du handler på en dansk side - kontrolleret af e-mærket.
Fangels.dk er en dansk ejet virksomhed og følger dansk lovgivning og forbrugerrettigheder. Vi er registreret hos Told & Skat med cvr. nr 29 67 85 61.