Afsendelse :

Din ordre afsendes normalt inden for 1-2 hverdage hvis varen har status på lager, haster din ordre så skriver du bare til os på [email protected]  eller ringer 27 59 51 53 - så skal vi nok hjælpe dig bedst muligt.

Gratis levering :

Vi har GRATIS levering til pakkeboks i hele Danmark. Vi leverer med PostNord og altid som forsikret pakke.
Du kan selv frit vælge afhentningssted - eller få din pakke helt hjem eller til erhverv for 30,- kr.
Vi sender altid en mail og en sms den dag din ordre bliver afsendt, så du ved at din pakke på vej og de fleste pakker er fremme dagen efter vi afsender dem.
Du modtager også en sms fra PostNord når din pakke er vel ankommet til pakkeboksen/postbutik.

Bemærkninger til din ordre:

Du kan ALTID skrive en kommentar vedrørende din ordre. Dette gøres når varen er lagt i kurv og du er gået videre til bestilling.
Har du brug for længere returret eller bytteret - skriver du det i kommentarfeltet (vi har normalt 60 dages bytte og returret)

Landsdækkende Bytteservice:

Vi er medlem af Danske Guldsmede og Urmagernes bytteservice, det betyder at du kan bytte din vare i mere end 300 butikker i hele Danmark i 60 dage.

BEMÆRK - der kan være en pris difference hvis du bytter ringstørrelser, hvis du har fået online rabat hos os. D.v.s. du kan kun bytte for det du rent faktisk har givet for varen. Vi bytter naturligvis ringstørrelser uden beregning - blot du sender ringen til os.

Returret hos os:

Ønsker du at få dine penge retur skal varen bare sendes til os inden for 60 dage - vi tilbyder en porto label via fragtportalen shipmondo til 52,50 kr.

Der følger en returseddel med, bruger du den letter det ekspeditionstiden.

Udvidet returret :

INGEN problemer, du skriver bare i kommentarfeltet hvornår den skal gives væk og så daterer vi retur og bytte retten derefter.

Vi er E-mærket:

Vi er naturligvis e-mærket, din garanti for at du handler på en dansk side - kontrolleret af e-mærket.

 

Fangels.dk er en dansk ejet virksomhed og følger dansk lovgivning og forbrugerrettigheder. Vi er registreret hos Told & Skat med cvr. nr 29 67 85 61.