Handelsbetingelser - når du handler smykker & ure hos Fangels.dk

Fortrydelsesret og landsdækkende bytteservice:

Fangels.dk er med i en landsdækkende bytteservice, som betyder at du i mere end 300 butikker landet over kan BYTTE din vare når den er forsynet med en byttemærkat fra Danske Urmagere og Guldsmedes bytteservice. Alle varer byttes i hele landet undtagen de varer som du køber fra vores tilbudskategori. Graverede ting byttes ikke og tages ikke retur.

Du har 30 dage at bytte i, fra den dato som der står på byttemærket.

Bytteservice betyder at du "kun" kan bytte for det beløb du rent faktisk har givet for varen !  Du kan kun bytte i andre butikker - vil du have pengene retur SKAL varen sendes til os eller indleveres i vores fysiske butik. Du kan ikke frit bytte din ringstørrelse i en anden butik hvis du har købt varen med rabat hos os, men sender du varen til os bytter vi selvfølgelig uden beregning.

BEMÆRK at der er forskel på hvad de forskellige butikker har af udvalg, og derfor har vi ikke alle de samme mærker.

HUSK altid at skrive i kommentarfeltet hvis gaven først gives senere, så daterer vi selvfølgelig byttemærke og returret efter det !

Fortrydelsesret (for forbrugere) på webshoppen:

Vores returret er altid 60 dage - send blot varen til os.

Vi tilbyder en at du kan købe en forsikret porto label via shipmondo som bliver mailet til dig.

Se hvor du kan bytte dit køb henne - der er helt sikkert en butik nær dig - se mere på guldsmed.dk

Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare (medmindre senere tidspunkt er aftalt) .

Fristen indebærer, at du har 60 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Ingen fortrydelsesret:

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 
Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Varen sendes til:
Fangels
Bredgade 35
5560 Aarup.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Købesum udbetales automatisk til det kort du brugte ved købet. Vi vedlægger altid en returformular som du er velkommen til at bruge - og det letter ekspeditionen hos os.
Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde, at varens handelsmæssige værdi forringes !

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Afsendelse af ordre:

Din ordre afsendes normalt inden for 1-2 hverdage hvis den har status lager, 3-4 dage hvis der står bestilling - men haster det så kontakt os endelig på [email protected]  eller ring 27 59 51 53 - så skal vi se hvad vi kan gøre..

Fangels.dk tilbyder GRATIS levering til pakkeboks i hele Danmark. Vi leverer med PostNord og altid som forsikret pakke. Du kan også vælge at få pakken bragt helt hjem eller til erhvervsadresse for 30,- kr.

Du kan også vælge at afhente din bestilling hos os - så får du en mail når din ordre ligger klar i vores fysiske butik. Du vil altid modtage en mail fra os den dag din ordre bliver afsendt, så du ved at din ordre er på vej.

Bemærkninger til din ordre:

Der vil under bestilling være et kommentarfelt og der kan du skrive hvis vi skal være opmærksom på noget specielt. Er du f.eks i god tid og det er en gave, så skriv hvornår den gives væk, så forlænger vi naturligvis retur og bytteretten.

Rabat:

Priserne på vores side kan variere med hensyn til tilbud og rabatter - vi forbeholder os retten til at annullere hvis varen er åbenlyst fejlprissat, og du rimeligvis burde have opdaget dette.

Prismatch: 

Vi prismatcher DANSKE autoriserede webshops, dog er der visse krav. Varen skal være identisk og på lager i pågældende shop. Det skal være den endelige pris incl fragt. Prismatch gæler IKKE time og køtilbud, restpartier, brugte varer, 2. sorteringsvarer, medlemsrabatter, ophørsudsalg og åbentlyse fejlprismærkede varer i andre butikker. Det skal være en webshop der hedder .dk - udenlandske sider accepteres ikke.

Vi prismærker IKKE efter købet er afsluttet, du skal gøre os opmærksom på det når du køber, i form at link, skærmprint osv.

Bytteservicen i samarbejdsbutikkerne gælder IKKE nedsatte varer fra tilbudskategorien, men du har altid 60 dages fuld returret på alle varer, bare de sendes til os.

Reklamationsret og garanti :

Når du handler på www.fangels.dk som forbruger har du 24 måneders reklamationsret, iht. købelovens regler for varekøb. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd.
Da Fangels Eftf. er autoriseret dansk forhandler af alle de mærker vi fører, får du også en gyldig garanti fra producenten. Vi handler KUN med danske importører, ingen paralel import og derfor har du ALTID DANSK garanti på dine varer. Denne garanti dækker dog ikke : glas, batteri, krone, læderrem eller metallænke, da der på disse ting forekommer slid samt belastninger ved brug.

Ved reklamation SKAL varen altid sendes til fangels.dk.

Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden 2 måneder efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vor adresse. Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen - og husk at lægge en kopi af fakturaen ved. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Vareb sendes til:

Guldsmed Fangels
Bredgade 35
5560 Aarup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Klagemuligheder:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du selvfølgelig først kontakte os hos Fangels, på mail [email protected].

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning kan du klage over en vare til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.
Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.
Ved indgivelse af klage skal du angive vores e-mail adresse som er : [email protected]

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Betaling med kort:

Online køb hos Fangels.dk kan betales med følgende betalingskort - Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JBC og American Express. Vi anvender en betalings-gateway fra Teller der benytter SSL, og på den måde er du sikret mod misbrug. Når et kort misbruges i en fysisk butik eller betalingsautomat, har man en selvrisiko på 1200,- kr. Hvis det misbruges i en webshop, der anvender SSL er der ikke nogen selvrisiko og du således bedre stillet som forbruger.

SSL står for Secure Socket Layer og er en sikkerhedsprotokol. SSL sikrer at data krypteres i kommunikationen mellem alle involverede parter under en handel. Det betyder at uvedkommende ikke kan opsnappe dit kortnummer under transaktionen. SSL funktionen ligger i din browser og aktiveres automatisk.

Vi modtager alle kort uden ekstra gebyr eller omkostninger for dig! Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Fangels.dk har ingen adgang til dine kreditkort oplysninger, alle data sendes krypteret, direkte til vores betalingsudbyder.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/

Reservation af beløb hvis du betaler du med et internationalt betalingskort, så reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Personlige oplysninger :

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: 
Navn
adresse
telefonnr
Email adresse.    

Cookies :

På Fangels.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan det afhænger af din browser.                                                     

Logstatistik :

Vi bruger en logstatistik på fangels.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere fangels.dk.

Vi registrerer din IP-adresse hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger og kortmisbrug politianmeldes!

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i 5 år iht. krav fra bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes.
Fangels.dk en dansk ejet virksomhed og følger dansk lovgivning og forbrugerrettigheder.

Vi er registeret hos Told & Skat med cvr.nr. 29678561
Vores bank: Totalbanken - Reg. nr. 6880 Konto 2798 188.

Generelle oplysninger:

Guldsmed Fangels
CVR-nr. 29678561
Enkeltmandsvirksomhed
Bredgade 35, 5560 Aarup
Webshoppens tlf.: +45 27595153
E-mail: [email protected]

Fangels.dk er naturligvis E-mærket - så ved du at du handler på en dansk sikker webshop med køberbeskyttelse - Se vores certifikat her.

 

Retur formular