LANDSDÆKKENDE BYTTESERVICE for smykker & ure

Fangels.dk er med i en landsdækkende bytteservice, som betyder at du i mere end 300 butikker landet over kan BYTTE din vare når den er forsynet med en byttemærkat fra Danske Urmagere og Guldsmedes bytteservice.

Du har 30 dage at bytte i - fra den DATO der står på byttemærket. (også selvom varen er købt med rabat)

BEMÆRK - ikke alle butikker forhandler de samme mærker !

Du kan bytte varen til den pris du rent faktisk har givet for den, d.v.s. prisen efter eventuel rabat. (det betyder der er prisdifferencer i andre butikker på evt bytning af ringstørrelser)

Bytteservicen gælder IKKE de varer som er i vores tilbudskategori, men dem har du altid 60 dages fuld returret på hos os.

Vi bytter naturligvis også gerne dit smykke, ur eller andet hvis det bliver sendt til os, og vi sender den vare du vil have byttet til uden ekstra porto omkostninger.

Vi tilbyder en forsikret porto label via fragtportalen shipmondo til en stærkt reduceret pris.

OBS OBS - VI HAR 60 DAGES RETUR RET !

Vil du gøre brug af returretten har du 60 DAGE, men så SKAL varen sendes til os (Fangels.dk - Bredgade 35 - 5560 Aarup)

Det samme gælder eventuelle reklamationer, der skal du også ALTID henvende dig der hvor varen er købt - det vil sige hos os !

HUSK altid at medsende en faktura kopi når du sender varen til os, vi modtager ofte pakker uden.... og det gør det svært at finde ud af hvem det er fra.

Er du i tvivl om noget ? Så skriv til os på [email protected]

Se hvor du kan bytte dit køb henne - der er helt sikkert en butik nær dig - KLIK HER.

 

P.S. HUSK altid at skrive i kommentarfeltet hvis gaven først gives senere, så daterer vi selvfølgelig byttemærke og returret efter det !