Herre smykker

Hos Fangels har vi et stort udvalg af herresmykker, som kan være både armbånd, halskæde, ringe og øreringe. Mange mænd har både perlekæder, flere armånd og huller i begge ører idag - og det er bare lækkert at se at mænd også forstår at style outfittet lidt.

Smykker kan være i både sølv, stål, sten og selvfølgelig guldbelagt. Alle smykker skal af når du sover og bader, især herresmykker da fx armbåndene er lavet af læder og snor og de kan ikke tåle vand. Så husk altid af få det hele af når du går i seng, og så på med det om morgenen efter du har været i bad.

Hos Fangels kan du sagtens være i godt tid når du køber en gave, for vi har altid mindst 60 dages returret og vores bytteservice gælder i hele landet. Det betyder at hvis du køber en gave og det ikke lige falder i god jord, ja så kan den byttes over hele landet. Se mere hvor på www.guldsmed.dk og selvfølgelig er du også velkommen til bare at skrive til os hvis du vil vide mere.

Vores butik ligger i Aarup på Fyn og man er meget velkommen til at bestille online, og så kryde af at man afhenter i butikken, så skriver vi til dig når din ordre er pakket og lagt klar til afhentning. Har du ikke mulighed for at hente sender vi til pakkeboks ganske gratis, og vil du gerne have pakken leveret helt hjem til dig så gør vi også det for 30,- Det samme gælder for erhvervslevering, der er det også 30,-

Fangels PRISMATCHER alle danske shops, så du kan bare sætte et link ind i kommentarfeltet hvis du har set det billigere et andet sted, så matcher vi den!

Har du brug for at komme i kontakt med os kan du ringe til os på 27 59 51 53, vi er her alle hverdage fra 9.00 til 17.30

Læs mere Læs mindre

19 varer

Faldende orden
pr. side