Stine Bramsen by Kranz & Ziegler

Stine Bramsen har i samarbejde med Kranz & Ziegler designet denne fantastiske smykkekollektion i forgyldt sølv. Kollektionen tager udgangspunkt i hendes egen til og er ret feminin, med grøn marmor som går igen i mange af smykkerne.
Hendes lykketal 57 ingår også i processen, ligesom leg med cirkler og geometriske former, kombineret med skarpe skrå streger og givet et fantastisk udtryk i smykkerne.
Serien består af både øreringe, halskæder, armbånd og ringe - se den hele hos os og SPAR 10% når du handler online.
Vi tilbyder landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker landet over. Det betyder at du bare skal skrive hvornår gaven skal gives væk, så daterer vi byttemærket efter det og så er der 30 dage at bytte i.
Fangels er en e-mærket webshop med de bedste anmeldelser på Trustpilot - folk elsker at handle med os og vi har altid hurtig levering.
Online rabatten gives kun hvis du bestiller online ..... men til gengæld kan du altid bestille online og så bare krydse af at du gerne vil afhente din bestiling i vores fysiske butik - så sender vi en mail til dig ligeså snart din bestilling ligger klar. Husk også at vi altid gerne pakker ind hvis det er til gave.

Sorter faldende

23 vare(r)

Sorter faldende

23 vare(r)