Rabinovich smykker

Hemmeligheden for Rabinovich smykker er passionen for håndværket - som afspejles i et hvert smykkede laver. De unikke smykker er skabt af ildsjæle og fortæller alle deres helt egen historie. 
Rabinovich sætter en ære i at udfordre sig selv når der skal skabes smykker til kvinder verden over. ALLE smykker er håndlavede og produceres kun i begrænsede mængder og har ofte små variationer som gør hvert enkelt smykke til noget ganske særligt ! Det starter oftest med en ring og så skabes der hurtigt referencer til en hel unik serie af smykker.... ofte med perler og natursten.  Kollektionerne er udviklet i Danmark igennem årtier og Rabinovich smykker er noget ganske særligt med særkende og personlighed.
I serierne findes ofte på halskæde, øreringe og ring, og altid med ægte sten og perler.
Fangels er stolte af at være Rabinovich forhandler, fordi vi elsker deres smykker og passion. Vi er som fysisk butik mere end 118 år gammel og har haft webshop siden 2007. Vi er naturligvis e-mærket og har du allerbedste anmeldelser, dem kan du se på Trustpilot.
Kig dig omkring i Rabinovich's univers og smykkedrømme - og husk så lige at handler du online så får du altid 10% rabat og fri fragt til pakkeboks.

Sorter stigende

1-30 of 38

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-30 of 38

Side:
  1. 1
  2. 2