Waterdrop smykker

De skønne PERNILLE CORYDON WATERDROP smykker, er både halskæde, øreringe, ring og armbånd og findes naturligvis i både sølv og forgyldt. Smykkerne er med sin fine hængende vanddråber, et fantastisk hverdagssmykke og det kan holde mange år frem hvis du passer godt på det.
CORYDON smykkerne kan mixes på kryds og tværs af serier, f.eks. kan den lange ørering passe perfekt at have i ørerne sammen med flere mindre øreringe. Alle smykker er produceret med omtanke for både de ansatte og for miljøet. Det er noget vi godt kan lide hos Fangels.dk
Alle smykker leveres altid i orginale æsker, som skifter udseende efter årstiden og vil du have din gave pakket ind, gør vi hjertens gerne det. Det skal du blot skrive i kommentar feltet og så klarer vi det. Vi har altid 60 dages returret hos Fangels og samtidig tilbyder vi landsdækkende bytteservice i 30 dage i mange butikker landet over. Vi er alle selvstændig ejet og udvalget kan variere butik til butik, men du er altid velkommen til at forhøre dig hos os, hvem der er Corydon forhandler.
Hos Fangels er særlig stolte over at være forhandler af de lækre smykker og du finder selvfølgelig også hele det store udvalg i vores fysiske butik på vestfyn, som har ligget i Bredgade siden år 1900.

5 vare(r)
smykkeskrin sky farve
Tilbud
Spar 37%
waterdrop sølv armbånd
Specialpris 250,00 kr
Pris: 400,00 kr
Tilbud
Spar 37%
waterdrop ørehængere
Specialpris 250,00 kr
Pris: 400,00 kr
5 vare(r)

Om Corydon Waterdrop smykker :

Når du køber de fantastiske smykker fra Pernille Corydon er du sikker på at de altid leveres i orginale æsker ! Æskerne er altid lavet af bæredygtige materialer og har du brug for at få dine smykker pakket ind, gør vi naturligvis også hjertens gerne det. Vi er naturligvis autoriseret dansk forhandler af de fantastiske smykker.

Når du køber smykker på Fangels.dk :

Det er vigtig at du altid overvejer hvad smykkerne skal bruges til, så du er sikker på at dit smykke kan holde til det som det skal. Det er selvfølgelig vigtig at du altid lægger dine smykker om aftenen og ikke sover og bader med dem på. Ingen smykker kan lidt sæbe, creme, parfume eller håndsprit, og er det fx forgyldte smykker, ja så kan overflade belægningen sllides af. Så jo bedre du passer på dine smykker, jo længre holder de.

Det sidste du skal tage på om morgenen inden du går ud af døren, er dine smykker. Hvis du ikke har dine smykker på hver dag kan du opleve at dine smykker bliver mørke. Det er fordi de oxyderer, men har du smykker der har ligget længe og er blevet mørke, så kan de altså nemt renses i sølvrens og så bliver de som nye igen. Du kan altid med fordel opbevare dine smykker i luft tætte lynlås poser, så er du sikker på de altid er fine når du skal have dem på.

Hos Fangels tilbyder vi dig :

En rigtig god gammeldags service, det mener vi absolut sagtens - selvom man handler online. Du må altid afhente dit køb i vores fysiske butik, du klikker blot af i afhent i butik, så skriver vi når din bestilling er pakket. Vores butik har åbent alle hverdage fra 9.30 - 17.30 og om lørdagen fra kl. 9.30 - 13.00.

Skal vi hjælpe dig ?

Vi er her altid på alle hverdage og har selvfølgelig altid tid til at hjælpe dig hvis du er i tvivl om noget, hvad enten det drejer sig om det perfekte valg af smykke eller hvis det haster. Vi er  på telefon 27595153 eller send en mail til os på info@fangels.dk Vi svarer oftest på mailen både dag og aften.