Pernille Corydon shade smykker

Vi er fuldstændig vilde med SHADE serien fra Pernille Corydon. Ægte turmaliner i alverdens lækre farve, sat sammen i både armbånd, halskæde og nu også som hænge øreringe. Et af de altid meget tydelige kendetegn for de skønne PERNILLE CORYDON smykker er oftest farverne, og disse turmaliner er bare så fint et farvespil og passer til det hele. Har du nogen gange brug for at din halskæde er lidt længre, så sætter du jo bare armbåndet i forlængelse og det giver dig lige en 17-18 cm længre kæde.
Selve armbåndet er også helt perfekt til brug sammen med andre armbånd ! Det kan være alt fra det et klassisk guld armbånd, eller måske sammen med flere af Pernille Corydons armbånd.
Et godt lille tip er hvis du har svært ved selv at tage armbåndet på, så sæt det sammen med endnu et armbånd, så er det meget nemmere at lukke selv når det går 2 gange rundt om håndleddet. Vi kender jo allesammen det lidt svære med selv at skulle lukke et armbånd.
SHADE er både sølv og forgyldte smykker og vi har som oftest det helel på lager og sender pakker afsted hver dag, så bestil trygt hos os - vi har lynhurtig levering.

Læs mere Læs mindre

4 varer

Faldende orden
pr. side

Om Pernille Corydon SHADE smykker :

SHADE serien er med ægte sten og i både sølv og forgyldt. Alting leveres altid i orginale CORYDON æsker, lige til at give væk, eller måske forkæle dig selv med ? Vi er selvfølgelig autoriseret forhandler af de dejlige smykker og rådgiver dig gerne i dit valg af det perfekte smykke.


Når du køber smykker :

Det vigtigste du skal gøre når du har købt et smykke, det er behandle det nænsomt og med omtanke. Det betyder at du ikke må sove med dine smykker på, du må ej heller bade med dem osv.  Ingen smykker - uanset mærke - bryder sig om creme, sæbe og parfume så du skal altid tage smykkerne af om aftenen inden du går i seng og så først tage dem på igen lige inden du skal ud af døren om morgenen. så er du sikker på at passe rigtig godt på dem.


???

Vi hos Fangels tilbyder dig :

En god gammeldags service, fordi det mener vi sagtens man kan også selvom man handler online. Du har altid muligheden for at afhente dit køb i vores fysiske butik. Når du bestiller skal du bare vælge afhent i butik, så sender vi dig en besked når din ordre ligger klar. Vores butik har åbent alle hverdage fra 9.30 - 17.30 og om lørdagen fra kl. 9.30 - 13.00.

Har du brug for vores hjælp ?

Vi sidder hver dag klar til at hjælpe dig hvis du er i tvivl om noget, hvad enten det drejer sig om det perfekte valg af smykke eller hvis det haster, så ringer du bare på 27595153 eller sender os en mail på [email protected] Vi svarer oftest på mailen både dag og aften.

Læs mere Læs mindre