Pastel Dream smykker

PASTEL DREAM er en fantastisk smykke serie fra danske Pernille Corydon. Hendes smykker indeholder ofte både sten og perler og denne serie er ingen undtagelse. I serien findes både armbånd, øreringe og halskæde og de er alle fulde af lilla og pink agat samt hvide ferskvandsperler. Hele serien findes selvfølgelig både i sølv og i forgyldt.
Der findes også de almindelige DREAM smykker som er med blå agat, røgkvarts og hvide perler, hvis nu man ikke er til de lækre sarte rosa farver.
Hos Fangels er vi stolte over at være PERNILLE CORYDON forhandler, og alt hvad du får leveret er altid i de lækreste orginale æsker, og altid forsynet med et byttemærke som gør det muligt for dig at bytte din vare i mange butikker i hele Danmark. Dog skal du være opmærksom på at ikke alle guldsmede butikker fører fx Corydon, men har du brug for hjælpe til at finde ud af hvem der er forhandler, skal du være så hjertelig velkommen til bare at kontakte os.
Du skal også være så velkommen til at kigge forbi vores dejlig butik på vestfyn, hvor du finder hele det store udvalg fra PERNILLE CORYDON, og er du ikke lige i nærheden så sender vi hjertens gerne til dig.

Smykke Type
Pris
kr  - kr
4 vare(r)
smykkeskrin sky farve
Tilbud
Spar 40%
pastel dream sølv armbånd
Specialpris 300,00 kr
Pris: 500,00 kr
4 vare(r)

Om Corydon Pastel Dream smykker :

Når du køber de fantastisk smukke smykker fra Pernille Corydon er du sikker på at de altid leveres i orginale æsker ! Alle æskerne er altid lavet af bæredygtige materialer og vil du have dine smykker pakket ind, gør vi naturligvis også gerne det. Vi er naturligvis autoriseret forhandler af de fantastiske smykker.

Når du køber smykker :

Skal du altid tænke på hvad smykkerne skal bruges til, så du er sikker på at smykket kan holde til det. Det er altid vigtigt at  du fx aldrig bader, sover eller laver hårdt fysisk arbejde med dine fine smykker på. Ingen smykker bryder sig om vand, sæbe og ej om alt det håndsprit vi går og bruger. Det bedste er altid at tage det hele af inden man går i seng, og så skal det være det sidste du tager på inden du går ud af døren om morgenen. Så holder dine smykker sig flotte længst tid. Sølvsmykker kan have en tendens til at blive mørke, altså oxydere, men der skal du blot opbevare dine smykker mørkt eller i lufttætte poser så bliver de ikke så hurtig mørke.

Vi hos Fangels tilbyder dig :

En god gammeldags service, fordi det mener vi sagtens man kan også selvom man handler online. Du har altid muligheden for at afhente dit køb i vores fysiske butik. Når du bestiller skal du bare vælge afhent i butik, så sender vi dig en besked når din ordre ligger klar. Vores butik har åbent alle hverdage fra 9.30 - 17.30 og om lørdagen fra kl. 9.30 - 13.00.

Har du brug for vores hjælp ?

Vi sidder hver dag klar til at hjælpe dig hvis du er i tvivl om noget, hvad enten det drejer sig om det perfekte valg af smykke eller hvis det haster, så ringer du bare på 27595153 eller sender os en mail på info@fangels.dk Vi svarer oftest på mailen både dag og aften.