daydream smykker

DAYDREAM er en skøn ny smykkeserie fra Pernille Corydon. Serien findes i både sølv og i forgyldt og består af både halskæder, øreringe, armbånd og ringe. DAYDREAM ringene er fx de perfekte på pegefinger og langemands ringe, men bestemt også god til den almindelige ring finger. RIngen er justerbar, men det betyder ikke at ringen kan justeres så voldsomt meget, den kan justeres et par mm den ene eller den anden vej. Gentagen udvidelse af ringen vil svække den og med tiden på ringen til at knække, så får du ikke bestilt den rigtige størrelse fra starten, tager du bare fat i os, så bytter vi selvfølgelig hjertens gerne ringen i størrelse.
Øreringene findes i både almindelige ørestikkere og med øreringe hvor vedhænget sidder under selve stikken og hænger løst. Armbåndet er justerbart fra 16 til 19 cm og passer de fleste i størrelsen.
Alt Pernille Corydon kommer selvfølgelig i de fineste Corydon æsker, som altid er smukt afstemt i farven efter årstid og farverne skifter flere gange om året.
Der er altid byttemærker på alle leveringer, og det betyder at du kan bytte dit køb i mere end 275 butikker landet over. Du skal dog være opmærksom på at ikke alle butikker fører de samme varer, men du er altid velkommen til at give os et ring, så skal vi nok hjælpe dig med at finde en Pernille Corydon forhandler.

 

8 vare(r)
8 vare(r)

Om Pernille Corydon DAYDREAM smykker :

Når du køber smykker fra Corydon er du sikker på at få smykkerne leveret i de lækreste æsker hvor design og farver skifter efter årstiden. DAYDREAM serien er ingen undtagelse, og der er ikke noget smukkere end at give en flot gave væk i en smuk æske.

Når du køber Pernille Corydon smykker :

Skal du tænke på at passe godt på dine smykker, og smykker skal altid tages af når man går i seng, eller fx ved træning eller anden fysisk arbejde.  Det betyder også at dine smykker ikke kan lige at komme med i bad, og ej heller ved håndvask og for megen sprit.

DAYDREAM ringen er justerbar, men det betyder ikke at den kan udvides til det uendelige, den kan justeres nogle få mm, og for mange gentagelser kan ringen ikke holde til. Har du købt forgyldte smykker skal du også passe ekstra godt på dem, så holder forgyldningen længest, og så får du mest og længst glæde af dine nye yndlingssmykker.

Hos Fangels kan vi tilbyde dig :

Sådan en rigtig god gammeldags service,det mener vi helt klart man sagtens kan, selvom man handler online. Vi tilbyder altid afhentning i vores fysiske butik, og vil du hellere have din bestilling sendt til dig, så er der altid gratis fragt til pakkeboks. Vi har selvfølgelig også altid både erhvervslevering og privatlevering mod et mindre beløb.

Skal du have hjælp ?

Er du blevet i tvivl om noget, eller har du brug for et godt råd med hensyn til dig valg, så ring endelig til os på 27595153 så skal vi nok hjælpe dig. Måske haster din bestilling, så ringer du også bare til os, eller skriver det i kommentarfeltet når du bestiller, så gør vi alt for at hjælpe dig. Vil du hellere sende os en mail, så skriv på info@fangels.dk - så vender vi hurtigt tilbage.