Pernille Corydon smykker

Find dit næste Pernille Corydon smykke her. Skandinavisk inspireret, elegant og stilrent - fantastiske smykker i dansk design.
Kollektionen indeholder både halskæder, ringe, armbånd, øreringe og lækre hårsmykker! Altsammen i både sølv eller forgyldt. Pernille Corydon smykker forhandles idag nationalt, men også internationalt og hun skaber hele tiden nye kollektioner og alle kan mixes på kryds og tværs. Det gør Pernille Corydon smykker til alsidige og lækre smykker, der kan bruges af alle. 
De mest kendte serier er nok Pernille Corydon Daylight smykkerne, og vi har selvfølgelig dem alle, og du kan købe dem online og/eller i vores fysiske butik, som har eksisteret siden år 1900.
Vi er selvfølgelig e-mærket og har de bedste anmeldser på Trustpilot - og dem er vi stolte over !
Har du brug for hjælp til at vælge dine nye Pernille Corydon smykker, kan du altid skrive til os på [email protected] eller ringe til os alle hverdage mellem 8 & 16 på 27 59 51 53 så skal vi guide bedst muligt.
Køber du gaver hos os, har vi også landsdækkende bytteservice, som betyder at du har muligheden for at bytte dit køb i over 300 smykkebutikker landet over ! Vi har selvfølgelig også altid fuld returret og er du i god tid med gaven, skriver du bare hvornår den skal gives væk og så daterer vi byttemærket derefter.
Det kan da ikke blive nemmere vel ?

Læs mere Læs mindre

1 vare

Faldende orden
pr. side

Om Pernille Corydon smykker:

Alle Pernille Corydon smykker fremstilles med ansvalighed over for både omverdenen og bestemt også miljøet.

I mere end 10 år er de populære Pernille Corydon smykker blevet fremstillet på den samme fabrik i Thailand. Alle smykker er faktisk håndlavede og flere gange om året besøges fabrikken og medarbejdernes arbejdsforhold er utrolig gode. I over 10 år har Pernille Corydon arbejdet med at begrænse brugen af ressourcer ved at genbruge og genanvende råmaterialer i produktionen, og der arbejdes konstant med at finde flere metoder til at forbedre bæredygtighenden.

Alle smykkeæskerne som Pernllle Corydon smykkerne, de fine ringe, øreringe, halskæder og armbånd, leveres i, er selvfølgelig FSC certificeret papir og når vi som butik modtager smykker er de altid pakket i poser af genbrugsplast og alle materialer de bruger til forsendelse er miljøvenlige.
Alt markedsføringsmateriale er trykt på genbrugspapir og trykkeriet, som laver markedsføringsmaterialet er naturligvis nordisk svanemærket.

Pernille Corydon smykkerne er, udover at være produceret ansvarligt og miljømæssigt korrekt, også lavet med en omhu og med inspiration fra natur, af livet og med former og med respekt for miljøet. Faktisk har flere at de styles fra kollektionen været der i mange år - og de er stadig lige populære. 

Om Guldsmed Fangels :

Hos Fangels er vi naturligvis stolte af at være udvalgt forhandler af de lækre Pernille Corydon smykker og vi elsker hver gang vi sælge de skønne smykker, og vi ved, at de kommer til at gøre andre glade - så bliver vi også glade.

Vi har en fysisk butik på Fyn, hvor du skal være så hjertelig velkommen til at komme forbi og se hele kollektionen - vi er nemlig lagerførende i stort set det meste ! Bor du for langt væk sender vi gerne dine smykker eller ure til dig - vi har nemlig gratis levering til pakkeboks og har du brug for at få det sendt til din hjemme adresse koster det kun 30,- kr. 

Mangler du hjælp til din smykker kan du altid træffe os på telefonen alle hverdage fra 8-16.

Læs mere Læs mindre