Mockberg ure

Mockberg er et lækkert skandinavisk design som lynhurtigt har vokset sig til noget stort. Vores svenske naboer står bag dette klassiske og tidsløse ur, hvor det ikke er sparet på hverken kvalitet eller design.  Slanke, lækre og elegante ure, med enten læderrem eller stål mest rem, valget er dit.
Mockberg urene findes i 2 størrelser - Orginal som er 34 mm og Petite som er 28 mm i størrelse. Det eksklusive ur fåes med forskellige farver læderremme og mesh stål remme.
Køber du hos os som en en e-mærket webshop, er du sikker på du handler med en autoriseret forhandler og vi giver ovenikøbet 10% online rabat hvis du køber på nettet fremfor vores fysiske butik - der skal jo være en lille fordel når man betjener sig selv på nettet. Der er altid en DANSK udfyldt garanti med når du køber ure hos os. Vi garanterer 100% for ægte ure, da vi er leverandør at alle de mærker vi har på shoppen.
HUSK du kan altid bestille online og så bare vælge at afhente det i vores fysiske butik. Køber du ONLINE sparer du så 10% på dit køb, og så skriver vi til dig når din ordre er klar til afhentning.

Sorter stigende

3 vare(r)

Sorter stigende

3 vare(r)