Mads Z crown smykker

Smykket der kan vokse med tiden.
Er du til guld og diamanter, er et eksklusivt og tidsløst smykke fra Mads Z´s Crown serie det perfekte valg.

Start med en elegant 14 kt. guldring med en ægte diamant på 0,04 ct. og end op med en smuk og dyrebar diamant på 0,50 ct. CROWN bytteserien indeholder både ringe, øreringe og vedhæng, der fås i 14 kt. rød- eller hvidguld med smukke brillantslebne diamanter i kvaliteten Wesselton SI.
Hvad end det er for et smykke, du ønsker: en ring, øreringe eller et fint vedhæng, kan du få det byttet til en større diamant mod betaling. Har du allerede købt en smuk ring fra bytteserien, kan du inden for 2 år fra købsdatoen få byttet den til en med en større brillant. Du betalder kun differencen mellem dit nuværende og det nye smykke, og du får et helt nyt smykke i bytte.
De smukke og eksklusive diamantsmykker i CROWN serien fra Mads Z er den perfekte gave til den du holder af og et godt valg til forlovelsesring eller en anden særlig anledning. Start med en lille diamant og lad smykket vokse sig større og endnu smukkere med tiden. Et smykke fra Crown serien er et sikkert valg.

Læs mere Læs mindre

20 varer

Faldende orden
pr. side

Om Mads Z CROWN smykker :

CROWN er en bytteserie, hvor du inden for 2 år kan bytte til en større diamant, ved kun at betale difference mellem den du har og den du vil bytte til. Mads Z smykker er altid fremstillet af 100% recycled guld og sølv. Det elsker vi.


Det skal du tænke på når du vælger dine Mads Z diamant smykker :

Når du vælger en lækker og smuk halskæde, et par øreringe eller en ring - skal du naturligvis passe godt på dit smykke. Husker du at gøre det, har du smykker for resten af livet. Det betyder også at du skal tage dine smykker af når du sover, bader og ved træning. Det er klart at de også skal af ved hårdt fysisk arbejde og når du sveder. Dine fingerringe skal af ved håndvask og du skal ca. hvert andet år have efterset grapperne på din ring - dog alt efter brug. Øreringe og halskæder behøver ikke eftersyn lige så tit, det største slid er helt klart på ringen. Ingen smykker kan lide parfume eller creme, så dine smykker skal være det sidste du tager på inden du går ud af døren.


Hos Fangels får du altid :

En rigtig god gammeldags service - selvfølgelig.  Servicen skal være lige god om man handler i en butik eller online.
Vi er ret gode til at give en masse lækre online rabatter, de varierer dog fra brand til brand - se dagsprisen på shoppne. Hos os får du altid 100% orginale varer, og altid fra DANSKE leverandører. Vi er autoriseret forhandler af alle de smykker du finder på vores webshop. 

På vestfyn ligger vores dejlige butik og du kan altid bestille online og så bare afhente i vores butik. Er dit køb til en gave, pakker vi det naturligvis også smukt ind. Det skriver du bare i kommentarfeltet.


Søger du hjælp ?

Så sidder vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig med købet af din næste yndlings halskæde. Skriv blot til os på [email protected] eller ring på 27595153 ! Vi vil gøre vores bedste, så du får så god en oplevelse som muligt. 

Læs mere Læs mindre