Mads Z Circus smykker

Hvis du er til lækre guldsmykker og masser af farvede ædelsten, så er du nødt til at se nærmere på den fantastiske smykkeserie fra danske MADS Z. Hans design er så uendelige smukke og du kan helt klart blandt hans smykker finde dit nye yndlingssmykke ! En hans serier er CIRCUS serien, som med alle sine farvede sten i forskellige facon'er bare gør smykkerne endnu mere fantastiske. CIRCUS serien er indtil videre en halskæde, øreringe og ring. Fælles for alle er at det er med ægte sten og i 14 karat guld.
Vi elsker dansk design og her er et af allerbedste kvalitet og med en udstråling som gør at man ikke kan andet end at syntes godt om de skønne smykker.
Hvis du er til farver, skulle du måske også lige tage et kik på RAINBOW smykkerne, og især LUXURY RAINBOW ringen, som har været et kæmpe hit. Modsat Rainbow smykkerne så har CIRCUS smykker lidt stærkere farver og kontraster, men der er bestemt også lækre pastelfarver blandt stenene.
Når du køber CIRCUS vedhænget skal du huske at købe en kæde med, og der kan du købe en forgyldt kæde og en guld kæde i 14 karat, og selvfølgelig i flere længder. Er du i tvivl om hvilken længde du skal vælge skal du bare kontakt os på [email protected] eller på telefon 27595153 og så skal vi nok guide dig bedst muligt. Skulle du have brug for at bytte dit smykke til noget helt andet kan vi tilbyde landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker i hele Danmark. Alle æsker er selvfølgelig forsynet med et byttemærk og du kan bytte i 30 dage fra den dato som der står på byttemærket.

Læs mere Læs mindre

2 varer

Faldende orden
pr. side

Om Mads Z smykker :

Vidste du at alle Mads Z smykker er fremstillet af 100% recycled guld og sølv ? Det er det, fordi de har taget et ansvarligt valg.

Når du vælger dine Mads Z smykker :

Skal du selvfølgelig overveje hvad du skal bruge dine smykker til ? Skal det fx være en ring som du bare altid har på og som kan holde til det hele, så skal du fx ikke vælge en forgyldt ring, da forgyldningen kan slides af. Så skal du altid vælge ægte guld, og det har Mads heldigvis rigeligt af, så du kan uden tvivl finde din næste yndlings ring eller halskæde her. Husk også altid at behandle dine smykker nænsomt, det betyder at du aldrig må sove og bade med dine smykker på. Så passer du bedst på de dyrbare ting.


Hos Fangels får du :

Oftest en masse lækre online rabatter, og en masse gode kampagnetilbud. Du får 100% orginale varer, og altid fra DANSKE leverandører. Vi er autoriseret forhandler af alle de smykker du finder på vores webshop og vi har naturligvis også en fysisk butik på vestfyn og du kan altid bestille online og så bare vælge at du vil afhente i vores butik.


Har du brug for hjælp ?

Så sidder vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig med købet af dit næste yndlingssmykke eller ur. Skriv blot til os på [email protected] eller ring på 27595153 ! Vi er her alle hverdage fra 9-17 og svarer oftest også mails om aftenen.

 

Læs mere Læs mindre