Lund Copenhagen smykker

Med mere end 150 år på bagen har Lund Copenhagen både de eksklusive og klassiske smykker. Blandt de allermest kendte smykker er margueritten som Lund var de første til at lave, og som stadig produceres med emalje, kant og smuk karakter. Der kommer hvert år nyheder i de smukke marguerit smykker, som både består af ringe, armbånd, armring, halskæder, øreringe og ørestikkere.
Lund Copenhagen har også de fineste DAGMAR kors i både guld, sølv, forgyldt og med emalje. De kan som standard købes uden kæde, men kæde kan sagtens tilvælges. Lunds kollektion omfatter også noget så smukt som guldhjerter, hjerter som kan graves, hjerter som kan bæres i kort eller lang kæde, og fx sammen med dine andre vedhæng. En helt fantastisk dåbsgave, sådan et hjerte - måske med gravering af fornavn i ?
Find dit næste smykke i Lund Copenhagens store kollektion af guld, hvidguld og sølvsmykker. Hos os PRISMATCHER vi altid danske webshop som har varen på lager og når du handler online, og fragten til nærmeste pakkeboks er gratis.
Vi er naturligvis en e-mærket dansk webshop og tilbyder landsdækkende bytteservice og FRI fragt. Vi har en fysisk butik beliggende på vestfyn - i Aarup. Der har vi ligger siden år 1900 og webshoppen har eksisteret siden 2007.

Læs mere Læs mindre

Varer 1-35 af 45

Faldende orden
Side
pr. side

Om Lund Copenhagen smykker

Lund Copenhagen er nok mest kendt for de klassiske margueritter, som fås både i halskæder, armbånd, øreringe, brocher og ringe selvfølgelig. Derudover er de også kendt for de populære dagmarkors, som er den oplagte barnedåbs - eller fødselsdagsgave. 

Det skal du tænke på, når du vælger Lund Copenhagen smykker

Uanset om du vælger en smuk halskæde, ring eller et par øreringe fra Lund Copenhagen smykker, skal du naturligvis passe godt på dit smykke. Margueritterne er belagt med emalje, som er glas, og det kan altså springe ved stød og slag. Pas derfor ekstra godt på med at tabe dit smykke på badeværelsets klinkegulv eller andre hårde overflader. 
Tag også dine smykker af, når du sover, bader, vasker hænder, træner eller laver hårdt fysisk arbejde i fx. haven eller når du laver mad. Er smykket forgyldt, er dette ekstra vigtigt, da forgyldningen ellers vil blive slidt af. Men det gælder selvfølelig også smykker, der ikke er forgyldte. 

Hos os får du

Altid 100% originale varer og altid fra DANSKE leverandører. Vi er autoriseret forhandler af alle de smykker, du kan købe på vores webshop. Vi ynder at yde den bedste service, så du får så god en oplevelse som muligt. Og det er uanset om du handler på nettet eller i vores fysiske butik, som du finder på vestfyn, hvor du selvfølgelig altid er meget velkommen til at kigge ind. 
Er dit køb til gave, så pakker vi selvfølgelig også gerne fint ind - det skriver du bare i kommentarfeltet. 

Få hjælp til køb af Lund Copenhagen smykker

Hvis du har brug for hjælp, så sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig med købet af dit næste smykke eller ur. Du kan skrive til os på [email protected] eller ringe på 27595153. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig på rette vej med dit køb. 

Læs mere Læs mindre