Kurt Nielsen smykker

Hvert enkelt KURT NIELSEN smykke er håndlavet med en passion for håndværket ! Smykkerne er elegante og tidsløse og kan være dine yndlingssmykker i årevis. Alle smykkerne er, udover at være håndlavet i sølv, også belagt med 99,9% fin sølv.
Fortiden fornægter sig ikke og man kan sagtens se at  Kurt Nielsen har været sølvsmed hos Georg Jensen fra 1952 - 1961.  Det afspejler og udstråler sig i smykkerne og det tidsløse design. Idag er Kurt Nielsen et selvstændigt brand - men man håndhæver de stolte traditioner og alting bliver stadig håndlavet.
Når du køber et Kurt Nielsen smykke, vil det altid være i en lækker smuk æske, mindst lige så elegant som smykkerne.
Du har hos Fangels.dk selvfølgelig fuld returret i 14 dage, men du kan også bytte dit køb i mere end 300 butikker i hele Danmark, netop fordi vi er medlem af kæden Danske Urmagere & Guldsmedenes bytteservice. Vi har haft webshop siden 2007 og har en fysisk butik ved siden af - beliggende i Aarup på vestfyn. Du er altid velkommen til at bestille online og så bare gøre bruge at de 10% onlinerabat - og så bare vælge afhent i butikken - i stedet for at vi sender den til dig. Så skriver vi til dig når din ordre er klar til afhentning.

Sorter stigende

2 vare(r)

Sorter stigende

2 vare(r)