Kurt Nielsen smykker

Hvert enkelt KURT NIELSEN smykke er håndlavet med en passion for håndværket ! Smykkerne er elegante og tidsløse og kan være dine yndlingssmykker i årevis. Alle smykkerne er, udover at være håndlavet i sølv, også belagt med 99,9% fin sølv.
Fortiden fornægter sig ikke og man kan sagtens se at  Kurt Nielsen har været sølvsmed hos Georg Jensen fra 1952 - 1961.  Det afspejler og udstråler sig i smykkerne og det tidsløse design. Idag er Kurt Nielsen et selvstændigt brand - men man håndhæver de stolte traditioner og alting bliver stadig håndlavet.
Når du køber et Kurt Nielsen smykke, vil det altid være i en lækker smuk æske, mindst lige så elegant som smykkerne.
Du har hos Fangels.dk selvfølgelig fuld returret i 14 dage, men du kan også bytte dit køb i mere end 300 butikker i hele Danmark, netop fordi vi er medlem af kæden Danske Urmagere & Guldsmedenes bytteservice. Vi har haft webshop siden 2007 og har en fysisk butik ved siden af - beliggende i Aarup på vestfyn. Du er altid velkommen til at bestille online og så bare gøre bruge at de 10% onlinerabat - og så bare vælge afhent i butikken - i stedet for at vi sender den til dig. Så skriver vi til dig når din ordre er klar til afhentning.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.