Kleopatra smykker

Kleopatra smykker er elegante og luksuriøse smykker med brillanter. Serien omfatter både ringe, armringe, halskæder og øreringe. Kleopatra er en bytteserie, som betyder at diamanten kan vokse hele livet .... blot du inden for 2 år bytter til en større diamant. Der medfølger selvfølgelig altid et certifikat når du køber smykkerne, og vi gemmer også altid en kopi, så vi ved hvad du har givet for smykket, og nemt kan give dig en byttepris.

Som noget nyt er Kleopatra QUEEN kommet til, men endnu flere brillanter og stadig som en bytteserie. D.v.s du kan stadig inden for 2 år kan bytte til en større diamant, og kun betale differencen. Du kan ogå sagtens bytte dit almindelige Kleopatra smykke, blot du stadig går op i en større diamant, så er der ingen problemer i det. Kontakt os endelig hvis du er i tvivl.

I begge serier er kvaliteten af diamanten en Wesselton SI og Kleopatra findes i enten 14 karat guld eller 14 karat hvidguld.

Smykker der vokser år efter år ! Vi elsker det ! Hos os får du altid 10% onlinerabat - selvfølgelig også på bytte serierne. Du kan selvfølgelig også altid bytte dit smykke til en større diamant i en af vores mere end 300 samarbejdsbutikker landet over. Det kræver bare at du henvender dig og har dit certifikat med. Der vil altid stå pris på dit certifikat - så er det nemt at udregne en differencepris.

Vi har altid FRI fragt til pakkeboks og Fangels er naturligvis en e-mærket webshop og har eksisteret som fysisk butik siden år 1900. Vi har lynhurtig levering og et kæmpe lager af alle de lækre Kleopatra smykker.

Har du spørgsmål til os kan du skrive til os på info@fangels.dk

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.