Julie Sandlau smykker

Designeren Julie Sandlau står bag smykkerne af samme navn. Eksklusive og lækre halskæder, øreringe, armbånd og ringe i både sølv og forgyldt. Det helt specielle ved hendes design er den altid lækre satin overflade som smykkerne har. 

PRIME armbånd, halskæder og øreringe

PRIME er løse vedhæng der kan kombineres med andre vedhæng i både en kort og en lang kæde. En fantastisk populær serie, fordi den er så enkel og elegant og nem at matche med alle andre Julie Sandlau vedhæng. I serien findes der selvfølgelig både øreringe der hænger, armbånd, løse vedhæng og selvfølgelig findes der også en ring i serien.

Julie Sandlau smykker - TREE OF LIFE halskæde, øreringe, ringe & armbånd

Tree of life er også en utrolig lækker serie, hvor Julie Sandlau planter et træ for hvert solgt smykke og den er nem at kombinere med dine egne smykker, eller nogle at de andre løse vedhæng fra Julie Sandlau. Tree of life serien indeholder også øreringe, som fx elegant hænger løst under øreflippen. Du kan også sagtens kombinere Tree of life vedhængene med andre Julie Sandlau øreringe eller andre Julie Sandlau smykker. 

Mange Julie Sandlau smykker er perfekte at sætte sammen på kryds og tværs og Julie Sandlau armbånd, er med sine fine kæder og overflader, det perfekte match med andre armbånd, måske dine arvesmykker, og så får det et helt andet udtryk. En af de virkelig smukke armbånd er LOVE armbånd, som med sit lille smukke hjerte er en fantastisk gave til en du holder af.

Når du handler Julie Sandlau smykker hos os - eller andre smykker og ure for den sags skyld, tilbyder vi altid PRISMATCH med andre DANSKE webshops, det kræver bare at varen er på lager i den pågældende butik. Bestil trygt online hos os, vi har også en fysisk butik, som er grundlagt i år 1900.

Vi gør alt for at hjælpe dig som kunde, og er det nemmere for dig, kan du sagtens bestille online og så bare vælge, at du gerne vil afhente i vores fysiske butik, så skriver vi til dig når din ordre ligger klar. Så er du sikker på, du ikke går forgæves.

Har du brug for hjælp kan du skrive til os på [email protected]

Læs mere Læs mindre

28 varer

Faldende orden
pr. side

JULIE SANDLAU SMYKKER

Fortryllende statement smykker, lækre månesten og skønne nye kollektioner, og altid tidsløse designs er en del af Julie Sandlau smykkerne. Mange gange om året kommer der nye kollektioner til, og det er altid med de mest vidunderlige farver og faconer og med passion for sit arbejde udspringer altid de mest glamourøse og eksklusive smykker.

Alle Julie Sandlau smykker produceres på hendes egen fabrik i Vietnam, og det er de blevet siden 2005. Alle som er ansat i produktionen er oplært i skandinaviske smykke traditioner og af danske guldsmede. På fabrikken i Vietnam er der også meget stor fokus på bæredygtighed og fabrikken er medlem af United Nations Global Compact, som støtter menneskerettigheder, miljøet og også anti korruption.  Alle de ansatte bliver grundig oplært omkring sikkerhed, arbejdsvilkår, brand, hygiejne, miljø og førstehælp. De har på fabrikken eget lægeværelse og faktisk også en gratis kantine, som alle medarbejdere kan benytte. På fabrikken er der 200 ansatte og mange af de ledende stillinger er besat af kvinder, fordi lige rettigheder er vigtigt mellem mænd og kvinder.


Julie Sandlaus fabrik i Hanoi har faktisk også opnået den prestigefyldte certifikat fra Responsible Jewelry Counsil, som det første firma i Vietnam, og det er med til at sikre en ansvarlig forsyningskæde ved produktionen af Julie Sandlau smykker. 

Der findes ialt 14 konceptbutikker og hos Fangels.dk kan vi skaffe de samme varer som du finder i deres egne butikker.

Når du køber Julie Sandlau smykker, kommer de altid i de fineste beige æsker, som er en garanti for ægte varer, og der medfølger naturligvis altid faktura på alle køb. Vi er stolte af at være udvalgt autoriseret forhandler af de lækre smykker, og du finder altid et kæmpe udvalg i vores fysiske butik også. Du skal altid være så hjertelig velkommen til at komme forbi og se og føle på alle de skønne ting og lade dig inspirere.

Læs mere Læs mindre