H.C. Andersen julepynt

Jul er traditionernes tid og hvad er hyggeligere og smukkere end et flot pyntet hjem ? Glæden i at nyde det i hele december - år efter år ! Pynt op med julepynt, uroer og ophæng fra H.C. Andersen's skønne kræmmerhuse, lyseholdere, topstjerner og smukke julehjerter. Alt i serien er lavet med udgangspunkt i hans eventyrlige historier og papirklip.
Hvert år kommer der nye ting i den fine serie, så den kan udvides år for år. Hvert år er der fokus på et nyt eventyr, og
i H.C. Andersens serie er der nu også påskepynt. De fineste ophæng som selvfølgelig også tager udgangspunkt i alle de skønne eventyr. Ophængene er så fine på grene i en vase blandt tulipaner eller måske som ophæng på en troldegren, så man rigtig kan gå og nyde se smukke ting i hele december.
Vi har det hele og alt leveres i de fineste æsker hvori det kan opbevares resten af året. Ønsker du at få pakket dine ting ind gør vi også hjertens gerne det, det skriver du blot i kommentarfeltet når du bestiller.
H.C. Andersens julepynt forhandles kun hos guldsmedene og vi er stolte over at have dette danske brand i vores butik. Er der måske noget pynt fra tidligere år som du mangler, så spørg os endelig, måske kan vi stadig skaffe den.

Hos Fangels PRISMATCHER vi alle DANSKE webshop og har på alt og vi har landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker landet over, det betyder at køber du noget til gave kan det bytte i hele landet

Læs mere Læs mindre

2 varer

Faldende orden
pr. side