Divers Collection

Jaguar Divers Collection er en helt særlig Swiss made kollektion. Alle urene har safirglas og schweizisk urværk og fælles for alle er de at vandæt til 20 atm - det betyder at du rent faktisk kan dykke med dem.
Alle urene er med lækker tyk stål lænke og i et væld af farver og kombinationer.
JAGUAR brandet blev grundlagt tilbage i 1938 og er helt særligt kendt for deres mange special editions og en gang kommer der også helt særlig nummerede ure, som kun er lavet i et helt specielt antal.
Senest er dame kollektionen kommet til og på alle dame modeller er der selvfølgelig også schweizer værk og safirglas.
Mangler du rådgivning omkring dit nye ur, sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Alle vores ure kommer fra den danske importør og selvfølgelig med DANSK udfyldt garantibevis.
På dykkermodellerne anbefaler vi altid at man ved batteriskift får trykprøvet uret, det gør at du stadig har garanti for et 100% vandæt dykkerur.
Hos Fangels tilbyder vi JAGUAR ure til en helt speciel pris og vi har altid gratis levering og landsdækkende bytteservice, hvis uheldet er ude og du vil bytte dit ur.
Vi har altid rigtig mange modeller på lager og har lynhurtig levering. Haster din levering kan vi altid kontaktes på info@fangels.dk så skal vi nok hjælpe dig.
Vi er naturligvis e-mærket og har de aller bedste anmeldelser på Trustpilot.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.