daniel wellington iconic link ure

Lækker og iøjenfaldende ICONIC Link fra Daniel Wellington. Alle ICONIC Link urene har en lækker stållænke og er med sit klassiske design er skab til at sidde på din arm.
Serien fåes i 4 størrelser, som er 28, 32 , 36 og 40 mm urkasse og både stål, rosegold og i en kombi udgave.
Hos Fangels er vi dansk udvalgt forhandler af de lækre Daniel Wellington ure, og hos os får du altid et DANSK udfyldt garantibevis og altid leveres i orginale mørkeblå æsker. Har du lyst til at se hele udvalget af Daniel Wellington ure ?
Vi har altid et kæmpe udvalg på lager og afsender oftest ordren samme hverdag som den bestilles. Haster din ordre er du altid velkommen til at skrive en bemærkning i kommentarfeltet når bestiller .... så skal vi gøre alt for at hjælpe. 
Det kan også være du køber en gave og er i godt tid, så fremdaterer vi altid gerne byttemærket og retur retten forlænges naturligvis også. Det kalder vi god service, og det går vi meget op i !
Vi tilbyder altid 60 dages bytteservice og 60 dages FULD returret ! Vi har selvfølgelig landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker i hele landet. Det betyder der sikkert også er en butik nær dig. Se mere på www.guldsmed.dk
Har du brug for hjælpe til at udvælge det helt rigtige Daniel Wellington ur er du altid velkommen til at kontakt os på 27595153.

Læs mere Læs mindre

2 varer

Faldende orden
pr. side