Daniel Wellington ure

Daniel Wellington urene findes i både stål, gulddouble og rosegold, og forskellen ligger i valget af rem og størrelse ur.  Læderremmen kan nemt skiftes til andre med det medfølgende stykke værktøj, og for et anderledes look, kan du sætte en af de smarte nato remme på som findes i utallige farver.

CLASSIC PETITE en nyere og lidt mindre serie ure, som udover stål og rosegold også er kommet i model Ashfield som er sort og med sort lænke.

CLASSIC modellen er ure med hvid skive og CLASSIC BLACK er med sort urskive. Til disse ure findes naturligvis også nato remmene.

ICONIC LINK er en model fra Daniel Wellington, som er med en lækker tyk lænke, den findes i flere størrelse og i både stål og rosegold.

28 & 32 mm ure er beregnet til kvinder, 36 mm er oftest til kvinder eller den yngre dreng, 40 mm er til både ham og hende, især hende der godt kan lide bare lidt størrelse på et ur.

Vi har et kæmpe udvalg i Daniel Wellington herreure og Daniel Wellington dameure.

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge så skriv endelig til os på [email protected]  

HUSK at hos Fangels får du altid en DANSK udstedt garanti, vi er autoriseret DANSK forhandler af urene og vi opfordrer til at man ved køb af ur holder øje med ægthed og garanti, da der desværre er mange uægte omløb. Check altid på fabrikantens egen hjemmeside, under autoriserede forhandlere.


Køb dit nye armbåndsur hos os -  Vi har 60 dages RETUR og GRATIS fragt.

Læs mere Læs mindre

5 varer

Faldende orden
pr. side

Daniel Wellington ure :

Minimalistiske, enkle og stilrene herre og dame ur til alle aldre. Skift, byt og forandre som har lyst med mange farver læderrem, nato remme, mesh remme og lænker.

Urene har har den smukke belægning af rosegold, guld eller køb det i rent stål. Det ultra tynde ur bæres af millioner verden over og er et sikkert gavehit til alt fra konfirmanden til den modne stilsikre mand eller kvinde.

Giv dit outfit et løft med et af de pragtfulde ure Daniel Wellington.

Hos Fangels.dk er vi autoriseret forhandler af de lækre ure, ovenikøbet også af de fine ICONIC LINK, som kun ligger i udvalgte forretninger og som vi er særlig godkendt til.

Garanti på dit Daniel Wellington :

Når du handler hos os, får du naturligvis et dansk udfyldt garantibevis og 2 år garanti på dit nye ur.

Bæredygtighed hos Daniel Wellington :

Siden Daniel Wellington urene startede i 2011, har de taget store skridt frem mod forståelse af deres sociale og miljømæssige belastninger - der er lang vej endnu men hver dag arbejdes der for det. Faktisk er 99% af den energi som bliver brugt på deres kontorer, lagerbygninger og egne detailbutikker fra vedvarende energikilder som vind og solenergi.

Siden slutningen af 2019 har de de materialer som der bruges til gaveæskerne, været fra FSC certificerede skovområder. Det betyder at der ikke fældes mere træ i en skov, end skoven kan nå at reproducere. Når skoven er FSC certificeret betyder det også bedre vilkår for skovarbejderne, som fx sikkerhedsudstyr og bedre løn. I flere af de fattige lande går en procentdel af overskuddet fra skovdriften til opbygning af klinikker, skoler osv.

Daniel Wellingtons mål er at de år 2030 er der hvor de vil være m.h.t. bæredygtighed og social og miljømæssig belastning.

Tænk at et tilfældigt møde på den anden side af jorden kan føre til denne verdensomspændende succes og til disse pragtfulde ure. Stifter Filip Tysander mødte nemlig en spændende britisk gentleman med en forkærlighed for sine vintage ure som han bar på gamle nato remme

Læs mere Læs mindre