Carnival smykker

Inspireret af middelalderens overdådige karnevaller, byder Carnival smykkerne på en maskerade af elegante ædelsten og kulturperler. Fælles for alle de fantastiske smykker er at du kan sammensætte dem præcis som du ønsker dig. Skifte farve ved hjælp af andre perler eller sten, lave om i længen af kæder, og skabe din helt egen stil.
Carnival findes både som halskæde, armbånd og øresmykker - og alle smykker består at løs dele, og det er samme perler og kædestykker som der bruge til både armbånd, halskæde eller armbåndene.
Du kan købe færdige smykker - eller lave dit eget ! Har du brug hjælp til at kombinere et smykker, så ringer eller skriver du bare til os. Handler hos Fangels, opnår du altid 10% online rabat - netop fordi du betjener dig selv. Vi sidder altid klar hvis du alligevel har brug for hjælp - så skriver du bare til os på info@fangels.dk - vi svarer næsten døgnet rundt.
Hos os har vi altid landsdækkende bytteservice, det betyder at du frit kan bytte dine smykker og ure i en af vores mere end 300 samarbejdsbutikker. Vi er naturligvis også e-mærket, det er din garanti for en ordentlig handel, og ellers er vi nu også ret stolte af alle vores gode anmeldelser på Trustpilot. Dem kan du naturligvis se lige her.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.