Arne Jacobsen

Arne Jacobsen Væg ur - STATION - 29 cm

Bestilling ca 3-4 hverdage
På lager
Varenummer
43643
2.698,00 kr.
 • Landsdækkende bytteservice
 • Fri fragt til pakkeboks
 • Levering til dør 30,-
 • Prismatch
 • 60 dages returret
 • Bestillingsvare - 8 dages leveringstid.

  Arne Jacobsen VÆG ur – nu med arabertal.

  Da Rosendahl nylig introducerede den populære serie af Arne Jacobsen bord ure, føjede de samtidig noget nyt til designerens ikoniske tids univers, som de fleste kender fra Bankers, City Hall og Roman. Nu er det STATION, som Arne Jacobsen skabte for el vare-producenten LK i 1941 og som på ganske få år har taget mange storm. STATION findes til bordet, på håndledet og nu også på væggen!

  Forskellen fra Arne Jacobsens øvrige vægure er at Station har arabertal som der træder tydeligt frem på skiven ! Det grafiske design har som ofte hos Arne Jacobsen klar reference til Bauhaus, og urets arkitektoniske skønhed understreges desuden af en elegant designfeature: En topring i sort aluminium, der indkapsler de enkelte dele, og samtidig foregriber rådhusuret ”City Hall”, som Arne Jacobsen skabte i 1956 netop med aluminiumsring.

  Specifikationer
  Varenummer43643
  MærkerArne Jacobsen
  MaterialeSort

  Alle smykker skal vedligeholdes, pudses, renses og rhodineres. Jo bedre på passer på dine smykker, jo længere holder de.

  Fælles for både ure og smykker er, at man ikke må sove med dem på, og du skal altid tage dem af når du vasker hænder, går i bad, dyrker sport, og når du laver fysisk arbejde. Vær opmærksom på hvis du har forgyldte smykker, vil forgyldningen slides af med tiden, alt efter mærke og brug.

  Bær aldrig dine smykker i svømmehallen eller i en pool, da kloret kan ødelægge smykkerne.

  Undgå parfumer, creme, hårlak og lignende på dine smykker.

  Undgå også håndsprit på din smykker.